Specialisatie cursussen

Specialisatie cursussen

Specialisatie cursussenBij de OMB Academie bieden we diverse specialisatie massage cursussen aan, zowel voor de  beginnende als voor de gevorderde masseur. We hebben praktijklessen op onze vaste locatie in het cursuscentrum en we geven online massage cursus.

Bij een aantal cursussen kan je als beginner meedoen en bij andere cursussen moet je minimaal de basiscursus gevolgd hebben. De vereiste vooropleiding is per specialisatie anders en dit kun je vinden op de pagina van elke specialisatie cursus.

Het aanbod van specialisatie cursussen is op dit moment als volgt:

Vervolgcursus 1 en 2
Na het afronden van de basiscursus kan je een fijne en volledige lichaamsmassage geven. Met de technieken die je leert in de vervolgcursussen kan je de mogelijkheden die je hebt flink uitbreiden.

Holistic Pulsing
Pulsing is een wiegende, schuddende techniek waarbij de (im)pulsen die je als masseur geeft, als een golfbeweging door het hele lijf van de klant gaan. Het is een bijzondere massage techniek die voor een diepe ontspanning zorgt. Het mooie is dat je het bovendien ook op de kleding kan geven. Wanneer je het combineert met oliemassage, dan heeft deze een diepere en meer ontspannen uitwerking. Een onderdeel van deze massage cursus is ook de polariteitsmassage, waarbij je meer energetisch werkt.

Cursus Stoelmassage
Zoals de naam al zegt: bij de stoelmassage zit je klant op een massagestoel. In deze cursus leer je technieken die je op de kleding kan geven, maar ook technieken waarbij je met massage olie werkt op de blote huid. Het mooie is dat je stoelmassage zowel in je eigen praktijk kan geven, als op locatie bij bedrijven of bijvoorbeeld op beurzen en braderieën.

Start je eigen praktijk
Wanneer jij je eigen (massage)praktijk wilt starten komt daar heel wat bij kijken. In deze online training leer je stap voor stap wat je te doen hebt. Welke spullen heb je allemaal nodig? Hoe kom je aan massageklanten die ook weer terug komen enzovoort.

Wil je op de hoogte blijven van ons lesaanbod? Schrijf je in voor de infomail of volg ons op Facebook.