Online massage leren

Kan je online massage leren?

Zeker in deze tijd waarin beperkende maatregelen noodzakelijk zijn in verband met het corona virus zie je dat veel bedrijven online diensten aanbieden. Als het gaat om massage, kan je je afvragen of je online massage leren kan. Het korte antwoord is: ja!

Het uitgebreide antwoord.
Hiervoor kijken we eerst naar het advies van het RIVM:

Als je geen klachten hebt én je bent niet in een risico-gebied geweest, houd dan buiten de deur 1,5 meter afstand. Wanneer je thuis een partner hebt, een gezin of andere huisgenoten zonder klachten, dan hoef je geen 1,5 meter afstand tot deze mensen te bewaren. Dat zou ook onmogelijk zijn als je aan dezelfde tafel eet met je partner en/of kinderen, in hetzelfde bed ligt met je partner of je jonge kinderen doucht.

Wanneer één (of meer) van je huisgenoten het fijn vinden om gemasseerd te worden, dan heb je de perfecte mensen gevonden om massagetechnieken op te oefenen. Woon je alleen of heb je thuis geen vrijwillige oefenpersonen? Helaas, dan kan het niet.
Wellicht kan je dan nu wel stappen zetten in het opzetten van je eigen praktijk, als je dat al van plan was. Dan ben je straks helemaal voorbereid en kan je een vliegende start maken.

Ons online cursus aanbod

Online massage cursus

De Massagecursus voor beginners
Verdeeld over 37 lessen krijg je eerst de nodige theorie over massage. Daarna kan je video’s bekijken, waar je duidelijke instructies en een toelichting bij krijgt.  Al met al leer je een volledige ontspanningsmassage geven. De inhoud is gecreëerd op basis van 15 jaar ervaring in het lesgeven in massage. We weten exact welke vragen er zijn bij deelnemers en daarmee ook wat we moesten toevoegen aan deze online training. Klik hier voor de meeste complete en uitgebreide training en start vandaag nog met masseren.

 

Online Massage Workshop voor 2Massageworkshop voor twee
Deze online workshop is vooral bedoeld voor stellen, maar je kan deze ook volgen met een andere huisgenoot. In korte tijd leer je hoe je elkaar een fijne en verantwoorde massage geeft van de rug en de schouders. De theorie is beperkt, dus jullie gaan snel aan de slag met de instructievideo’s. Als kers op de taart krijg je na het oefenen een webinar met één van onze professionele en gediplomeerde trainers. De ideale manier om al je vragen te stellen. Lees meer over deze workshop door hier te klikken.

 

Start je eigen praktijkStart je eigen praktijk
Het beginnen van een eigen massagepraktijk vraagt best wat tijd om op te zetten. Het is niet zo dat je visitekaartjes bestelt en je neefje vraagt voor een website en dat je dan een volgeboekte praktijk hebt. Er komt wel iets meer bij kijken! Wat zijn de regels van de Belastingdienst? Welke spullen heb je nodig? En vooral: hoe zorg je ervoor dat je klanten krijgt én dat die ook nog terug komen? Een praktijk opzetten kost tijd. Als je dat nu hebt, klik dan hier om alles te lezen over de online training Start je eigen praktijk.

 

Massage voor het hele gezinMassage voor het hele gezin
Nu scholen dicht zijn en mensen thuis werken, komen veel ouders voor allerlei uitdagingen te staan. Lange tijd dicht op elkaars lip zitten kan nogal wat spanningen geven. Speciaal voor deze situatie hebben we een unieke cursus ontwikkeld. Om een rustmoment binnen het gezin te creëren of als pauze tussen thuisstudie en thuiswerk of eventjes échte aandacht voor elkaar hebben of gewoon een leuke activiteit om samen te doen! Deze online training bestaat uit vijf leuke, speelse en leerzame lessen voor het hele gezin. Interesse? Stuur ons een bericht! Je hoort het zodra het af is.

We zijn op dit moment nog meer online trainingen aan het ontwikkelen. 
Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of kijk snel nog eens op deze website.