Online massage leren

Ons online cursus aanbod:

Online Massage Cursus Beginners

Online Massage cursus voor beginners
Verdeeld over ruim 40 lessen krijg je eerst de nodige theorie over massage. Daarna kan je video’s bekijken, waar je duidelijke instructies en een toelichting bij krijgt. Al met al leer je een volledige ontspanningsmassage geven.

De inhoud is gecreëerd op basis van 15 jaar ervaring in het lesgeven in massage. We weten exact welke vragen deelnemers hebben en wat we in deze training moesten stoppen.

Klik hier voor de meeste complete en uitgebreide training en start vandaag met massage.

 

Massage voor het hele gezinMassage voor het hele gezin
Speciaal voor gezinnen hebben we deze unieke cursus ontwikkeld. Je kan hiermee met z’n allen een rustmoment binnen het gezin creëren.

Op een andere manier bezig zijn, met échte aandacht voor elkaar. Het is een leuke activiteit om samen te doen.

Deze online training bestaat uit zeven leuke, speelse en leerzame lessen voor het hele gezin. Samen masseren? Klik hier en begin vandaag!

 

Start je eigen praktijkStart je eigen praktijk
Het beginnen van een eigen massagepraktijk vraagt best wat tijd om op te zetten. Het is niet zo dat je visitekaartjes bestelt en je neefje vraagt voor een website en dat je dan een volgeboekte praktijk hebt. Er komt veel meer bij kijken!

Wat zijn de regels van de belasting? Welke spullen heb je nodig? Hoe krijg je klanten die ook terug komen?

Een praktijk opzetten kost tijd, energie en aandacht. Klik hier om alles te lezen over de online training Start je eigen praktijk.

Kan je online massage leren?

Zeker met de beperkende maatregelen in verband met het corona virus, kan je je afvragen of je online massage kan leren. Het korte antwoord is: ja!

Het uitgebreide antwoord:
De richtlijn is: houd buiten de deur 1,5 meter afstand. Wanneer je thuis een partner hebt, een gezin of andere huisgenoten zonder klachten, dan hoef je geen 1,5 meter afstand tot deze mensen te bewaren.

Wanneer één (of meer) van je huisgenoten het fijn vinden om gemasseerd te worden, dan heb je de perfecte mensen gevonden om massagetechnieken op te oefenen. Woon je alleen of heb je thuis geen vrijwillige oefenpersonen? Helaas, dan kan het nu even niet.
Wellicht kan je dan nu wel stappen zetten in het opzetten van je eigen praktijk, als je dat al van plan was. Dan ben je straks helemaal voorbereid en kan je een vliegende start maken.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of kijk nog eens op deze website.