Online massage leren

Kan je online leren masseren?

Massage is een vaardigheid die je vooral leert door het veel te doen. Bij voorkeur dan ook terwijl een professionele masseur met je meekijkt. Maar dit is niet strikt noodzakelijk!
In onze praktijk lessen doen we enkele technieken voor op een assistente. Daar vertellen we bij hoe de techniek gaat en waar je op moet letten. Daarna ga je als cursist de technieken oefenen op een andere deelnemers. Ook nu krijg je instructies en aanwijzingen, zodat je precies weet wat je moet doen. Kan je dan ook online leren masseren?

In onze online massage cursussen doen we in feite hetzelfde. Van elke techniek is een instructievideo gemaakt, waarin je exact ziet hoe een techniek gaat én je hoort daarbij de nodige aanwijzingen. Het grote voordeel is dat je de video zo vaak kan bekijken als je nodig hebt. En dit is weer iets wat in een praktijk les niet mogelijk is.

Online leren masserenKlik op de afbeelding om een voorbeeld te zien.

Online leren masseren is ideaal om lekker thuis te doen en in je eigen tempo. Oefenen doe je bijvoorbeeld op je partner, een huisgenoot, een vriendin of wie je dan ook kan vinden die graag gemasseerd wilt worden.

Ons online cursus aanbod:

Online Massage voor beginners

Online Massage Cursus BeginnersVerdeeld over diverse lessen krijg je eerst theorie over massage. Daarna kan je video’s bekijken, waar je duidelijke instructies en een toelichting bij krijgt. Al met al leer je een volledige ontspanningsmassage geven.

De inhoud is gecreëerd op basis van 15 jaar ervaring in het lesgeven in massage. We weten exact welke vragen deelnemers hebben en wat we in deze training moesten stoppen.
Klik hier voor de meeste complete en uitgebreide training en start vandaag met massage.


Online cursus handmassage

Online cursus HandenmassageJe leert om op een verantwoorde manier een ontspannende handmassage te geven van 20 á 30 minuten. Handmassage is laagdrempelig en eenvoudig te doen. Met olie en je eigen handen kan je iemand een heerlijke en ontspannende ervaring geven.
Naast de ruim veertig technieken krijg je de enige theorie die van belang is. Dit wordt beknopt en overzichtelijk per onderdeel behandeld.

Je handen heb je altijd bij je! Na afronding van de cursus handen masseren, kan je iemand altijd een fijne en ontspannende ervaring geven.


Online cursus voetmassage

Online cursus voetmassageJe leert twintig verschillende technieken, waarmee je een fijne en rustgevende massage van de voeten kan geven. Bij deze technieken zijn er een aantal uit de voetreflexmassage, waar je ook theorie over krijgt. 

In deze cursus leer je voeten masseren waarbij de klant in rugligging op een massagetafel ligt en de masseur op een stoel zit. Ideaal want op dezelfde manier kan je thuis op bed of op de bank een massage geven.

Wil jij leren hoe je een goede, verantwoorde en ontspannende voetmassage geeft? Klik dan hier voor meer informatie.


Start je eigen praktijk

Start je eigen praktijkHet beginnen van een eigen (massage)praktijk vraagt best wat tijd om op te zetten. Het is niet zo dat je visitekaartjes bestelt en je neefje vraagt voor een website en dat je dan een volgeboekte praktijk hebt. Er komt veel meer bij kijken!

Wat zijn de regels van de belasting? Welke spullen heb je nodig? Hoe krijg je klanten die ook terug komen?
Een praktijk opzetten kost tijd, energie en aandacht. Klik hier om alles te lezen over de online training Start je eigen praktijk.


Massage voor het hele gezin

Massage voor het hele gezinSpeciaal voor gezinnen hebben we deze unieke cursus ontwikkeld. Je kan hiermee met z’n allen een rustmoment binnen het gezin creëren.

Op een andere manier bezig zijn, met échte aandacht voor elkaar. Het is een leuke activiteit om samen te doen.

Deze online training bestaat uit zeven leuke, speelse en leerzame lessen voor het hele gezin. Samen masseren? Klik hier en begin vandaag!


Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of kijk nog eens op deze website.