Massage cursus voor Beginners

In deze erkende massage cursus

Je leert een complete lichaamsmassage
Je krijgt vijftig verschillende massage technieken
Je ontvangt een certificaat van deelname
Les van een professionele en gediplomeerde trainer
Erkende massage cursus door het KTNO
Inclusief uitgebreide handleiding met kleurenfoto’s
Inclusief een online account met theorie en meer

  

Massage cursus voor beginners

In de erkende massage cursus voor beginners leer je hoe je een fijne en volledige massage geeft. Je krijgt vijftig afwisselende massagetechnieken, waardoor de ontvanger fysiek en mentaal ontspant. Doordat je veel verschillende handgrepen leert, kun je na afronding van deze cursus een afwisselende en complete lichaamsmassage gaan geven.
De technieken zijn de basis, masseren vanuit je gevoel is het doel.

Erkende Massage cursus beginners

Wanneer je iemand gaat masseren is het belangrijk om te weten wat je doet. De technieken die je leert zijn de basis van de massages die je gaat geven. Een verzameling losse technieken maakt echter nog geen fijne massage. Hoeveel druk geef je? Hoe bouw je de massage op? En hoe ga je over van de ene op de andere techniek, zodat het een ontspannen en vloeiend geheel wordt? Dit leer je allemaal in deze erkende massage cursus. Uiteindelijk is het doel dat je, met de kennis die je hebt, gaat masseren op gevoel, afgestemd op de ander en hierbij vertrouwt op je intuïtie.

This massage course is also available in English! Click here for more information.

Online lesmateriaal

Om voor jou het leren masseren zo makkelijk mogelijk te maken, krijg je na je aanmelding direct toegang tot ons online lesmateriaal. Hierin kan je de nodige theorie lezen, die het masseren een onderbouwing geeft. Daarnaast kan je er de full color handleiding downloaden en gaan doornemen mocht je dat al willen. Ook vind je er andere waardevolle informatie, die je kan lezen voordat je aan de praktijk lessen begint. Het fijne hiervan is dat je gelijk na je aanmelding al kan beginnen met het leren over massage.

Als je wilt kan je ook met korting de uitgebreide online leeromgeving bijbestellen. Hierin staat van elke techniek uit deze cursus een video met gesproken instructies. Daarmee zie je perfect hoe elke techniek uitgevoerd wordt en hoor je precies wat je moet doen en waar je op moet letten. Samen met de praktijklessen is dit de meest ideale combinatie om het masseren snel en goed in de vingers te krijgen.

Lia over de avondcursus massage voor beginners:
“De cursus massage voor ontspanning was een leerzame cursus. De trainer heeft een uitstekende en duidelijk uitleg over de massage gegeven. Het was een ontspannende sfeer onder de cursisten. Ik kan het iedereen aanraden om een cursus bij de OMB te doen.”

‘s Avonds of overdag lessen?

Deze massage cursus wordt in twee vormen gegeven:

Een avondcursus van vijf lessen van 19:30 tot 22:30 uur op dinsdagen of woensdagen.

Een weekendcursus van twee dagen in één weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Groepsgrootte

Massage cursus beginners

Het aantal deelnemers van deze cursus is minimaal zes en maximaal twaalf. We werken met een trainer en assistentie, zodat er voor elke deelnemer voldoende aandacht en begeleiding is.

Je kunt je in je eentje of samen met een ander aanmelden. Alle deelnemers werken in tweetallen en je oefent op elkaar. Kom je met z’n tweeën, dan mag je uiteraard met elkaar masseren.

Chantal uit Zoetermeer over de erkende massage cursus:
“De trainer is een goede docent die de technieken duidelijk uitlegt, mee kijkt en corrigeert bij het uitvoeren. Ook zorgt zij ervoor dat iedereen in de les zich op z’n gemak voelt. De cursus is een aanrader voor iedereen die goed en kundig wil leren masseren!”

Praktische informatie over de massage cursus

Leslocatie: Wajid, Prins Hendrikplein 1, 2518 JA Den Haag.
Voor het volgen van deze massagecursus in Zeeland klik hier.
Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Minimale leeftijd om deel te nemen: 18 jaar.
Niveau van deze cursus: MBO-niveau.
Inclusief online lesmateriaal, full color handleiding en certificaat van deelname
De betaling gaat handig, veilig en snel via iDEAL of Bancontact voor België.
Je kan alleen meedoen als je goed Nederlands spreekt en verstaat.

Ria over de erkende cursus leren masseren:
“Blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Goede locatie, fijn ontvangst met thee en koekje. Dat geeft direct een goed gevoel. Jullie zijn een vrolijk en hartelijk team. Wat betreft de lessen: je krijgt hele duidelijke aanwijzingen vooraf, tijdens het voordoen van de massage én als wij zelf oefenen. Er is veel aandacht voor het gevoel van veiligheid voor de klant tijdens de massage.”

Aanmelden voor de erkende massage cursus voor beginners

Klik hieronder op de datum van jouw keuze om je aan te melden.
Daar staat ook aangegeven hoeveel vrije plaatsen er nog zijn. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail ter bevestiging en de gegevens om jouw account aan te maken voor de online leeromgeving.

Weekendcursus op 6 en 7 juli – Aanmelden

Avondcursus start in september. De exacte lesdatums zijn nog niet bekend. Interesse? Stuur ons een berichtje.

 

Na bovenstaande datums geven we deze cursus opnieuw na de zomervakantie, in een vernieuwde vorm!

Heb je nog vragen?

Als je nog een vraag hebt over deze erkende massagecursus, kijk dan op de pagina Veel gestelde vragen of stuur ons een bericht. Andere datums na bovenstaande kan je ook aanvragen via de e-mail.

Het online lesmateriaal staat op www.leren-masseren.nl

Antara over deze erkende massagecursus:
“Gisteren begonnen aan de basiscursus, superleuk en erg interessant. Ik heb al erg veel geleerd en dat in één les! Ik kan niet wachten op mijn volgende les!”
Michele over de massage cursus:
“Bij de OMB Academie heb ik ervaren dat de lesstof op een rustige en duidelijke manier wordt uitgelegd. Er hangt een relaxte sfeer en de trainers nemen de tijd voor je. Kortom: een laagdrempelige instap naar de wereld van massage.”