Vacature docent massage

Vacature docent massage en meer…

We krijgen regelmatig de vraag van mensen die bij de OMB Academie willen komen werken of dat er nog een vacature docent massage open staat. Een andere veel gestelde vraag is of we nog modellen nodig hebben tijdens de lessen. Hieronder lichten we graag een en ander toe.

Model tijdens een cursus

Het klinkt geweldig: je wordt tijdens een les gemasseerd door een professionele masseur-trainer. En dat is het ook 🙂 Tijdens alle groepslessen doen we namelijk de technieken eerst voor op een model. Het grote voordeel hiervan is dat alle deelnemers in één keer zien hoe elke techniek precies gedaan moet worden. Bij de meeste onderwijsinstellingen voor massage, worden technieken voorgedaan op een wisselende deelnemer. Deze mist dan alleen het zien van de techniek en dat vinden wij niet zorgvuldig. Daarom werken wij bij elke cursus met een assistent(e). Bijkomend voordeel is ook dat zij/hij mee kan doen wanneer de groep een oneven aantal deelnemers heeft.

Wil jij lid worden van ons assistenten team? Dat kan als je bij ons minimaal de Massagecursus voor beginners hebt gedaan. Meld je na afloop van de cursus bij de trainer. Deze stuurt je dan uitgebreide informatie toe over wat het assisteren precies inhoudt. Daarna geef je aan ons door of je nog steeds wilt assisteren en dan voegen we je toe aan het M-Team.

Zelfstandig werkend docent

Is massage jouw passie en wil je graag jouw kennis en ervaring overdragen aan anderen? Dan is docent massage het vak wat je roept en de OMB Academie kan de plek hiervoor zijn.

Vacature docent massage

We bieden diverse cursussen aan die je als zelfstandig werkend docent kan gaan geven aan deelnemers van de OMB Academie. Voor deze bestaande cursussen word je eerst opgeleid, zodat je exact weet welke kennis je overdraagt en op welk wijze. Je geeft dan les als ingehuurde zzp-er onder de vlag van de OMB Academie. Dit hoeft niet in de omgeving van Den Haag te zijn. Ook als je ergens anders in Nederland woont, kan je onze lessen gaan aanbieden in jouw regio.

Een andere mogelijkheid is dat je zelf al een cursus hebt ontwikkeld en deze als nieuwe cursus bij de OMB Academie wilt geven. Het is belangrijk dat deze voldoet aan de standaard van de OMB. Hierbij kan je denken aan goed verzorgd lesmateriaal en een gebalanceerd lesprogramma.

Vacature docent massage?

Voor de volledigheid: je kan bij ons niet in loondienst werken! Deze pagina heet wel “Vacature docent massage”, maar we werken alleen met ingehuurde ZZP-ers. Ofwel: je bent zelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ondernemer. Per cursus word je dan ingehuurd en krijg je een vergoeding op basis van het aantal deelnemers.

Heb je interesse om ons trainers-team te versterken en wil je jouw bijdrage aan de wereld van massage doen? Neem contact met ons op en we gaan in overleg kijken of we een win-win-win-situatie hebben. Dat is een voordeel voor jou als docent massage, voor de OMB Academie en uiteraard voor de deelnemers.

Model voor lesmateriaal

Voor het creëren van ons lesmateriaal, zijn we op zoek naar iemand die het leuk vind om hiervoor model te zijn. We bedoelen hiermee geen fotomodel, maar liever een “gewoon” iemand waar mensen zich in kunnen herkennen. (Hoe vaak zie je een massage foto met daarop een dame vol in de make-up, een bloem in het haar en kaarsjes op de massagetafel. Dat is zo onrealistisch! Dat willen we dus echt niet!)

Als je dit leuk lijkt, dan word je gevraagd voor foto’s voor in de handleiding en voor marketing en ook voor (instructie)video’s. Zie ook het YouTube kanaal van de OMB Academie.