De massage docenten

De massage docenten

Robin van Wees OMB AcademieRobin van Wees

Van alle massage docenten bij de OMB Academie is Robin de eerste. In maart 2005 is hij gestart met massage cursus geven.

Hij is ook de oprichter van de Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording (kort gezegd: de OMB Academie). Je kunt hier meer over lezen bij het ontstaan van de OMB Academie.

Naast het onderwijzen met grote zorgvuldigheid, aandacht, passie én humor, geeft hij individuele massages vanuit zijn praktijk aan huis op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Nieuwe massage docenten

Sinds 2015 worden er nieuwe trainers opgeleid om les te geven in massage. Dit zijn stuk voor stuk gepassioneerde en gediplomeerde masseurs en zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en ervaring. Uiteraard hebben zij een massagepraktijk, waarin zij massages geven en de massage workshops voor twee.

Anneke Slijfer MassageAnneke Slijfer Massage

Isabellaland 319
2591 SH Den Haag
0620952006

www.annekeslijfer-massage.nl

Ontspanningsmassage, Handmassage, Voetmassage, Stoelmassage, Reiki, Cursus Babymassage, Baby Yoga,  spelmassage en massage cursus. CRKBO geregistreerd docent.


Kim Oosterveen docent bij de OMB AcademieMassagepraktijk Ontspanningsmomentje

Kim Oosterveen
Zwake 7
4451 HH Heinkenszand
0623846515

www.ontspanningsmomentje.nl

Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Pulsing, Voetmassage en massage cursus.
CRKBO geregistreerd docent.


Christel LeegstraMassagepraktijk
Lekker Relaxed

Christel Leegstra
Abrikozenstraat 178
2564 VX Den Haag
0681690066

www.lekkerrelaxed.nl

Ontspanningsmassages  en massage cursus. CRKBO geregistreerd docent.


Samir Rawas SarayjiChi Works

Samir Rawas Sarayji
Laan van Meerdervoort 782a
2564 AP Den Haag
&
van Schellingerhoutstraat 16
2481 XC Woubrugge
0625115558
www.chiworks.nl

Ontspanningsmassage, trigger-point massage, Holistic Pulsing, chakra massage, sjamanistich massage en massage cursus. CRKBO registreerd docent.


Zie ook de pagina Links.


Door het uitbreiden van het trainersteam, creëren we steeds meer mogelijkheden om nóg meer mensen de prachtige kunsten van het bewust, aandachtvol en zorgvuldig masseren te leren. Heb jij de ambitie om trainer te worden? Stuur gerust een open sollicitatie naar info “at” omb-academie.nl.

Roelien uit ‘s-Gravezande over de basiscursus:
“Fijne trainer die de cursus bracht met humor, respect en tact. Ook onderling naar elkaar allemaal even respectvol. Erg leerzame en leuke cursus gehad, een echte aanrader!!”

Het M-team

Bij alle lessen die we geven zijn er naast de trainers altijd assistenten aanwezig. Zij fungeren als voorbeeld voor de groep bij het uitleggen van de massagetechnieken en doen mee als deelnemer bij een oneven aantal deelnemers. Alle assistenten en trainers bij elkaar vormen gezamenlijk het M-Team. Elke assistent heeft diverse massagecursussen of de massage opleiding gedaan én zijn enthousiaste masseurs. Sommige hobbymatig, anderen hebben een professionele massagepraktijk.

We stellen ze graag aan je voor (in willekeurige volgorde): Roger, Paul,  Alice, José, Christel (trainer), Izak, Anneke (trainer), Kim (trainer), Claudia, Vera, Jolanda, Lirieke, July, Monique, Mandy, Samir (trainer), Narendra, Mariëtte en Robin (trainer).

Wil jij lid worden van het M-team? Meld je dan aan, na het volgen van de basiscursus en we gaan samen kijken welke bijdrage jij kunt leveren aan ons M-team.

De “M” van het M-team staat onder meer voor: Masseren, Meedoen, Meerwaarde, More, Magnifiek, Meegenieten, Mag ik wat vragen?, Maar natuurlijk!, Meedenken, Magisch, Massage, Mededogen, Multi-inzetbaar, Motivatieteam, Meedenken, Moeiteloos, Maximale, Menselijk, …