De massage docenten

De massage docenten

Robin van Wees OMB AcademieRobin van Wees

Van alle massage docenten bij de OMB Academie is Robin de eerste. In maart 2005 is hij gestart met massage cursus geven.

Hij is ook de oprichter van de Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording, in het kort de OMB Academie. Je kunt hier meer over lezen bij het ontstaan van de OMB Academie.

Naast het onderwijzen met grote zorgvuldigheid, aandacht, passie én humor, geeft hij individuele massages vanuit zijn praktijk aan huis in Den Haag.

Nieuwe massage docenten

Sinds 2015 worden er nieuwe trainers opgeleid om les te geven in massage. Dit zijn stuk voor stuk gepassioneerde en gediplomeerde masseurs en zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en ervaring. Uiteraard hebben zij een massagepraktijk, waarin zij massages geven en de massage workshops voor twee.

Anneke Slijfer MassageAnneke Slijfer Massage

Isabellaland 319
2591 SH Den Haag
0620952006

www.annekeslijfer-massage.nl

Ontspanningsmassage, Handmassage, Voetmassage, Stoelmassage, Reiki. CRKBO geregistreerd docent.


Kim Oosterveen docent bij de OMB AcademieMassagepraktijk Ontspanningsmomentje

Kim Oosterveen
Zwake 7
4451 HH Heinkenszand
0623846515

www.ontspanningsmomentje.nl

Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Holistic Pulsing, Voetmassage en Massagecursus.
CRKBO geregistreerd docent.


Christel LeegstraMassagepraktijk
Lekker Relaxed

Christel Leegstra
Abrikozenstraat 178
2564 VX Den Haag
0681690066

www.lekkerrelaxed.nl

Ontspanningsmassages  en massage cursus. CRKBO geregistreerd docent.


Samir Rawas SarayjiChi Works Massage studio & more

Samir Rawas Sarayji
van Schellingerhoutstraat 16
2481 XC Woubrugge
0625115558
www.chiworks.nl

Ontspanningsmassage, trigger-point massage, chakra massage, sjamanistich massage en massage cursus. CRKBO geregistreerd docent.


Zie ook de pagina Links.


Door het uitbreiden van het trainersteam, creëren we steeds meer mogelijkheden om nóg meer mensen de prachtige kunsten van het bewust, aandachtvol en zorgvuldig masseren te leren. Heb jij de ambitie om trainer te worden of wil je je bij ons aansluiten? Klik hier.

Roelien uit ‘s-Gravezande over de basiscursus:
“Fijne trainer die de cursus bracht met humor, respect en tact. Ook onderling naar elkaar allemaal even respectvol. Erg leerzame en leuke cursus gehad, een echte aanrader!!”

Het M-team

Bij alle lessen die we geven is er naast de trainer altijd assistentie aanwezig. De assistent(e) is als voorbeeld voor de groep bij het uitleggen van de massagetechnieken en doet mee bij een oneven aantal deelnemers. Alle assistenten en trainers bij elkaar vormen gezamenlijk het M-Team. Elke assistent heeft diverse massagecursussen of de massage opleiding gedaan én zijn enthousiaste masseurs. Sommige hobbymatig, anderen hebben een professionele massagepraktijk.

Wil jij lid worden van het M-team? Meld je dan aan, na het volgen van de basiscursus en we gaan samen kijken welke bijdrage jij kunt leveren aan ons M-team.

De “M” van het M-team staat onder meer voor: Masseren, Meedoen, Meerwaarde, More, Magnifiek, Meegenieten, Mag ik wat vragen?, Maar natuurlijk!, Meedenken, Magisch, Massage, Mededogen, Multi-inzetbaar, Motivatieteam, Meedenken, Moeiteloos, Maximale, Menselijk, …