De massage docenten

Robin van Wees, trainer bij en oprichter van de OMB Academie.Van alle massage docenten bij de OMB Academie was Robin de eerste. In maart 2005 is hij gestart met massagecursus geven. Hij is ook de oprichter van de Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording (kort gezegd: de OMB Academie). Je kunt hier meer over lezen bij het ontstaan van de OMB Academie.

Naast het onderwijzen met grote zorgvuldigheid, aandacht, passie én humor, geeft hij individuele massages vanuit zijn praktijk aan huis op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Nieuwe massage docenten

Sinds het jubileumjaar 2015 worden er nieuwe trainers intensief opgeleid om les te gaan geven in massage. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde en gediplomeerde masseurs en zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en ervaring. Uiteraard hebben ook zij een massagepraktijk, waarin zij individuele massages geven en de massage workshops voor twee. Door het constant uitbreiden van het trainersteam, creëren we steeds meer mogelijkheden om nóg meer mensen de prachtige kunsten van het bewust masseren te leren. Heb jij de ambitie om trainer te worden? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Het M-team

Bij alle lessen die we geven zijn er naast de trainers altijd assistenten aanwezig. Zij fungeren als voorbeeld voor de groep bij het uitleggen van de massagetechnieken en doen mee als deelnemer bij een oneven aantal deelnemers. Alle assistenten en trainers bij elkaar vormen gezamenlijk het M-Team. Elke assistent heeft diverse massagecursussen of de massage opleiding gedaan én zijn enthousiaste masseurs. Sommige hobbymatig, anderen hebben een professionele massagepraktijk.

Massage docenten en het M-Team

We stellen ze graag aan je voor:  Natascha, Roger, Paul, Danielle, Liane, Brigit, Monique, Alice, Jack, Win, José, Christel (trainer), Izak (onze office manager), Robin (trainer), Eleonora, Anneke (trainer), Kim (trainer), Els, Lenne, Vera, Daphne, Diana, Patrick, Chantal, Michel, Patricia, Corine, Ineke en Monique.

Wil jij lid worden van het M-team? Meld je dan aan, na het volgen van de basiscursus en we gaan samen kijken welke bijdrage jij kunt leveren aan ons M-team.

De “M” van het M-team staat onder meer voor: Masseren, Meedoen, Meerwaarde, More, Magnifiek, Meegenieten, Mag ik wat vragen?, Maar natuurlijk!, Meedenken, Magisch, Massage, Mededogen, Multi-inzetbaar, Motivatieteam, Meedenken, Moeiteloos, Maximale, Menselijk, …