De massage docenten

Robin van Wees, trainer bij en oprichter van de OMB Academie.Van alle massage docenten bij de OMB Academie was Robin van Wees de eerste. In maart 2005 is hij gestart met het geven van massagecursus. Hij is de oprichter van de Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording (kort gezegd: de OMB Academie).

Naast het onderwijzen met aandacht, zorgvuldigheid, passie (en humor), geeft hij individuele massage en lichaamsgerichte (psycho)therapie vanuit zijn praktijk aan huis op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Nieuwe massage docenten

In het jubileumjaar 2015 zijn andere trainers intensief opgeleid om les te gaan geven in massage. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde en gediplomeerde masseurs en zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en ervaring. Uiteraard hebben ook zij een massagepraktijk, waarin zij individuele massages geven en massage workshops voor twee.

Vanaf eind 2017 – begin 2018 worden nog vier andere gediplomeerde masseurs opgeleid om ook les te gaan geven bij de OMB Academie. Hiermee creëren we nog meer mogelijkheden om nóg meer mensen de prachtige kunsten van het masseren te leren.

Het M-team

Bij alle lessen die we geven zijn er naast de trainers altijd assistenten aanwezig. Zij fungeren als voorbeeld voor de groep bij het uitleggen van de massagetechnieken en doen mee als deelnemer bij een oneven aantal deelnemers. Alle assistenten en trainers bij elkaar vormen gezamenlijk het M-Team. Elke assistent heeft diverse massagecursussen of de massage opleiding gedaan én zijn enthousiaste masseurs. Sommige hobbymatig, anderen hebben een professionele massagepraktijk.

Massage docenten en het M-Team

We stellen je graag het grootste deel aan je voor (v.l.n.r.):
Robin (trainer), Kim, Christel, Diana, Femke, Lenne, Lianne, Anneke (trainer), Vera, Philippe, Monique, Brigit, Els en Izak (onze office manager).

Wil jij lid worden van het M-team? Meld je dan aan, na het volgen van de basiscursus en we gaan samen kijken welke bijdrage jij kunt leveren aan ons M-team.

De “M” van het M-team staat onder meer voor: Masseren, Meedoen, Meerwaarde, More, Magnifiek, Meegenieten, Mag ik wat vragen?, Maar natuurlijk!, Meedenken, Magisch, Massage, Mededogen, Multi-inzetbaar, Motivatieteam, Meedenken, Moeiteloos, Maximale, Menselijk, …