Cursus locaties

Cursus locaties

De massage lessen geven we op twee locaties: een in Den Haag en een in Heinkenszand (Zeeland). Bij elke massage cursus staat aangegeven wat de les locatie is.


Wajid Massagecursus Den HaagWajid
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag

Meestal geven we de massage cursus in de lesruimte op de derde verdieping en er is geen lift aanwezig.

Parkeren vlakbij Wajid kan alleen op zondag tot 13.00 uur gratis. Achter het Vredespaleis in de ambassadewijk is het de hele week vrij parkeren. Stel je navigatiesysteem hiervoor in op Tobias Asserlaan, Andries Bickerweg of Buitenrustweg. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar Wajid.

Het parkeerbeleid van de gemeente Den Haag verandert nog wel eens. Controleer altijd ter plaatse wat er is aangegeven op borden en parkeerautomaten.

Meer informatie over Wajid

Voluit: “Stichting Wajid Osho Meditatie Centrum” bestaat sinds 1983. De doelstelling van deze ANBI-stichting is: “…het bevorderen van persoonlijke groei en bewustzijnsverdieping, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse stromingen in de humanistische psychologie en wegen tot zelfkennis en zelfontplooiing gebaseerd op de meditatietechnieken zoals onder meer ontwikkeld door de mysticus Osho”.

De cursussen, trainingen en de opleiding geven wij vanuit de visie van de OMB Academie. Deze heeft overeenkomsten met het gedachtegoed van Wajid. Strikt genomen zijn we niet direct verbonden aan het centrum. Uiteraard voelen we ons hier wel heel erg thuis!

Jack uit Delft over de massage cursus:
“Ik heb al een aantal cursussen bij de OMB Academie gevolgd en telkens met veel plezier. Het is een mooie rustgevende omgeving waar de cursussen worden gegeven. Belangrijk is dat alle cursisten hun eigen grenzen kunnen aangeven. Dit is iets wat heel fijn voelt, ook door de professionele manier van lesgeven en begeleiding van de docenten.”

Met het openbaar vervoer naar het Prins Hendrikplein:

Tram 16 rijdt vanaf Wateringen via station Den Haag HS en via Den Haag Centraal naar het Statenkwartier in Scheveningen. In de richting van het Statenkwartier rijdt de tram langs Wajid over het ronde Prins Hendrikplein. Net na het plein stopt deze bij de halte “Van Speijkstraat”. Vanaf de halte loop je een klein stukje terug. Je kan het plein rechtdoor oversteken of linksom langs het plein naar de overkant lopen.

RandstadRail 3 rijdt vanaf Zoetermeer, via Leidschendam, Voorburg en Den Haag Centraal naar Loosduinen / Kijkduin. Stap uit bij de tramhalte “Van Speijkstraat”. Vanaf hier is het ongeveer 8 minuten lopen naar de cursus locatie.

Bus 24 rijdt vanaf Den Haag Mariahoeve, via Den Haag Centraal en het centrum naar Kijkduin. Uitstappen bij halte “Laan van Meerdervoort” net voorbij het Vredespaleis, vanwaar het ongeveer 7 minuten lopen is.

Voor de actuele situatie en reistijden altijd even kijken op: www.9292.nl en www.htm.net.

Les locatie Heinkenszand (Zeeland)

Massage cursus HeinkenszandMassagepraktijk Ontspanningsmomentje
Zwake 7
4451 HH Heinkenszand

De cursus ruimte ligt tussen het woonhuis en de bloemisterij in. Je kan voor de deur gratis parkeren.

Privélessen massage cursus

De privélessen geven we in de massagepraktijk van één van de trainers. Hierover informeren we je via de e-mail.

Wil je blijven overnachten tijdens een weekendcursus in Den Haag?

Kom je van ver en wil je tijdens een weekend cursus blijven overnachten in de buurt van Wajid? Je kunt een kamer boeken voor de best beschikbare prijs bij Hotel Sebel of bij het Court Garden Hotel. Beide zijn op loopafstand van deze cursus locatie.

 

Hotel Sebel
Prins Hendrikplein 20
www.hotelsebel.nl

30 seconden lopen naar Wajid

Court Garden Hotel
Laan van Meerdervoort 96
www.hotelcourtgarden.nl

3 minuten lopen naar Wajid