Cursus locaties

Cursus locaties

De massage lessen worden op diverse locaties aangeboden. Bij elke cursus staat aangegeven wat de les locatie is. De groepslessen geven we alleen in Den Haag en op twee verschillende locaties. De cursussen en workshops aan twee personen en de privélessen geven we op andere locaties.

Een overzicht van al onze leslocaties:


De beginnerscursus en de twee vervolgcursussen aan groepen:

Wajid
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag

Wajid Massagecursus Den HaagWe de cursussen in de les ruimte op de derde verdieping en er is geen lift aanwezig.

Parkeren in de buurt is alleen gratis op zondag tot 13.00 uur. Achter het Vredespaleis in de ambassadewijk geldt de hele week vrij parkeren. Stel je navigatiesysteem hiervoor in op de Tobias Asserlaan, Andries Bickerweg of Buitenrustweg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar Wajid.

Het parkeerbeleid van de gemeente Den Haag verandert nog wel eens. Controleer altijd ter plaatse wat er is aangegeven op borden en parkeerautomaten!

Meer informatie over Wajid

Voluit: “Stichting Wajid Osho Meditatie Centrum” bestaat sinds 1983. De doelstelling van deze ANBI-stichting is: “…het bevorderen van persoonlijke groei en bewustzijnsverdieping, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse stromingen in de humanistische psychologie en wegen tot zelfkennis en zelfontplooiing gebaseerd op de meditatietechnieken zoals onder meer ontwikkeld door de mysticus Osho”.

Onze cursussen geven wij vanuit de visie van de OMB Academie. Deze heeft overeenkomsten met het gedachtegoed van Wajid. Strikt genomen zijn we niet direct verbonden aan het centrum. Uiteraard voelen we ons hier wel heel erg thuis.

Met het openbaar vervoer naar het Prins Hendrikplein:

HTM tram 17 rijdt van de Dorpskade in Wateringen, via Den Haag HS en Den Haag Centraal naar het Statenkwartier in Den Haag. Deze tram rijdt langs het cursuscentrum op het Prins Hendrikplein. Stap uit bij de halte Zoutmanstraat of Elandstraat, het Prins Hendrikplein bevindt zich tussen deze twee haltes in.

RandstadRail 3 rijdt vanaf Zoetermeer, via Leidschendam, Voorburg en Den Haag Centraal naar Loosduinen. Stap uit bij de tramhalte “Van Speijkstraat”. Vanaf hier is het ongeveer 8 minuten lopen naar de cursus locatie.

Bus 24 rijdt vanaf Den Haag Mariahoeve, via Den Haag Centraal en het centrum naar Kijkduin. Uitstappen bij halte “Laan van Meerdervoort” net voorbij het Vredespaleis, vanwaar het ongeveer 7 minuten lopen is.

Voor de actuele situatie en reistijden altijd even kijken op: www.9292.nl en www.htm.net.


De cursus handmassage en de cursus stoelmassage aan groepen

Hofzichtlaan 115
2594 XZ Den Haag

De lessen zijn in een groepsruimte van Verpleeghuis Mariahoeve van Florence. Voor het gebouw en in de straten eromheen kan je gratis parkeren.
Bereikbaar met OV:

  • Bus 24 halte Margarethaland
  • Tram 6 halte Hofzichtlaan
  • NS station Den Haag Mariahoeve is op 10 minuten loopafstand

Onze les locatie in Zeeland

Massagepraktijk Ontspanningsmomentje
Zwake 7, 4451 HH Heinkenszand

Massage cursus Heinkenszand

De cursusruimte ligt tussen het woonhuis en de bloemisterij in. Je kan voor de deur gratis parkeren.

Hier worden uitsluitend lessen gegeven aan tweetallen en wij kunnen helpen met het vinden van een tweede persoon. Je kunt hier deze cursussen volgen:

  • Massageworkshop voor twee
  • Massagecursus voor beginners
  • Vervolgcursus 1
  • Handmassage
  • Voetmassage
  • Stoelmassage op de kleding

De massageworkshop en cursus voor twee personen

Deze worden gegeven in de massagepraktijk van de trainers. Naast de leslocatie in Zeeland is dit in Den Haag en Woubrugge. Een overzicht:

Bij elke workshop of cursus staat aangegeven wat de leslocatie is.

Jack uit Delft over de massage cursus:
“Ik heb al een aantal cursussen bij de OMB Academie gevolgd en telkens met veel plezier. Het is een mooie rustgevende omgeving waar de cursussen worden gegeven. Belangrijk is dat alle cursisten hun eigen grenzen kunnen aangeven. Dit is iets wat heel fijn voelt, ook door de professionele manier van lesgeven en begeleiding van de docenten.”