Contact

Contact

Contact en om precies te zijn persoonlijk contact, vinden wij bij de OMB Academie belangrijk. Als je dus wilt overleggen, ergens vragen over hebt, wilt weten of wij een massage cursus aanbieden die bij jou past of een andere vraag hebt over ons opleidingsinstituut, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Contact via de email

We kunnen je het beste helpen wanneer je contact met ons opneemt via de e-mail. Stuur hiervoor een mail naar info “at” omb-academie.nl of stuur je bericht via onderstaand formulier. E-mail wordt één keer per dag tijdens kantooruren behandeld. Een reactie op je bericht of email ontvang je meestal binnen twee werkdagen en uiterlijk binnen een werkweek.

  Je naam:

  Je e-mailadres:

  Het onderwerp:

  Je bericht:

  Veel gestelde vragen

  Heb je al op de pagina Veel gestelde vragen gekeken? Grote kans dat je daar het antwoord vind op jouw vraag. Ook staat alle informatie over de cursus die jij wilt doen op de pagina van de desbetreffende cursus. Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie op deze website.

  Wil je overleggen met de trainer van jouw cursus? Kijk dan op deze pagina voor het juiste telefoonnummer. Tijdens het les geven kan zij of hij de telefoon niet aannemen. Ga je een les missen, meld dit dan ruim op tijd.

  Telefonisch contact

  Voor de leerlingenadministratie, vragen over het M-Team en studenten van de massage-opleiding kunnen met vragen contact opnemen met onze studiebegeleider en office manager Anneke Slijfer op nummer: 06 20 95 20 06.

  Voor vragen over de OMB Academie, de massage opleiding, cursussen en workshops én de online leeromgeving kun je bellen naar Robin van Wees op nummer 06 45 44 45 69.

  Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00. Via de e-mail 24 x 7.

  Laat bij geen gehoor een bericht achter, je wordt dan terug gebeld. Sms-jes en berichten via WhatsApp worden niet beantwoord.

  Wist je dat het woord “contact” komt van de Latijnse woorden “con” en “tactus”?
  Het betekent letterlijk “samen aanraken”.
  Massage gaat natuurlijk helemaal over con-tact.

  Als je vragen hebt over het cursuscentrum Wajid in Den Haag, kijk dan op hun website.