Contact

Contact

Contact en om precies te zijn persoonlijk contact, vinden wij bij de OMB Academie van groot belang. Als je dus wilt overleggen, ergens vragen over hebt, wilt weten of wij een cursus aanbieden die bij jou past of een andere vraag hebt over ons opleidingsinstituut, neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

Persoonlijk contact met Robin van Wees, trainer bij en oprichter van de OMB Academie.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00.

Voor vragen over de OMB Academie, de massage opleiding, cursussen en workshops kun je bellen naar Robin van Wees op nummer 06 45 44 45 69.

Voor de leerlingenadministratie én met vragen over (lid worden van) het M-Team kun je bellen met onze office manager Izak van Eijk op nummer 06 41 77 27 08.

Laat bij geen gehoor een bericht achter, je wordt dan terug gebeld.

Wil je overleggen met de trainer van jouw cursus of workshop? Kijk dan op deze pagina voor het juiste telefoonnummer. Tijdens het les geven kan zij of hij de telefoon niet aannemen. Ga je een les missen, meld dit dan ruim op tijd.

Contact via de email

Je kunt voor vragen ook een e-mail sturen naar info “at” omb-academie.nl of een bericht sturen met onderstaand formulier.

Een reactie op je bericht of email ontvang je meestal binnen twee werkdagen en uiterlijk binnen een werkweek.

Je naam:

Je e-mailadres:

Je bericht:


Wist je dat het woord “contact” komt van de Latijnse woorden “con” en “tactus”?

Het betekent letterlijk “samen aanraken”.
Massage gaat natuurlijk helemaal over con-tact.

 

Als je vragen hebt over het cursuscentrum Wajid in Den Haag, kijk dan op hun website.
En onze tweede cursus locatie in Den Haag, Vleugels, heeft uiteraard ook een eigen website. Onze leslocatie in Middelburg kun je bereiken via de website van Padma en onze leslocatie in Bergen op Zoom is bij Zenter.