Contact

Contact

Contact en om precies te zijn persoonlijk contact, vinden we belangrijk bij de OMB Academie. Als je wilt overleggen, ergens vragen over hebt, wilt weten of wij een massage cursus aanbieden die bij jou past of een andere vraag hebt over het opleidingsinstituut, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Contact via de email

Contact met de OMB AcademieWe kunnen je het beste helpen wanneer je contact met ons opneemt via de e-mail. Stuur hiervoor een mail naar info “at” omb-academie.nl of stuur je bericht via onderstaand formulier.
E-mail wordt meestal één keer per dag tijdens kantooruren behandeld. Een reactie op je e-mail ontvang je meestal binnen twee werkdagen en uiterlijk binnen een werkweek.

  Je naam:

  Je e-mailadres:

  Het onderwerp:

  Je bericht:

  Veel gestelde vragen

  Heb je al op de pagina Veel gestelde vragen gekeken? Grote kans dat je daar het antwoord vindt op jouw vraag. Ook staat alle informatie over de cursus die jij wilt doen op de pagina van de desbetreffende cursus. Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie op deze website.

  Wil je overleggen met de trainer van jouw cursus? Kijk dan op deze pagina voor het juiste telefoonnummer. Tijdens het les geven kan zij of hij de telefoon niet aannemen. Ga je een les missen, meld dit dan ruim op tijd.

  Telefonisch contact

  Voor vragen over de OMB Academie in het algemeen en de cursussen en workshops kun je bellen naar Robin van Wees op nummer 06 45 44 45 6 of Anneke Slijfer op 06 20 95 20 06.

  Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00. Via de e-mail 24 x 7.

  Laat bij geen gehoor een bericht achter, je wordt dan terug gebeld. Sms-jes en berichten via WhatsApp kunnen we helaas niet beantwoorden, omdat dit te veel tijd vraagt.

  Wist je dat het woord “contact” komt van de Latijnse woorden “con” en “tactus”?
  Het betekent letterlijk “samen aanraken”.
  Massage gaat natuurlijk helemaal over con-tact.