Het ontstaan van de OMB Academie

Het ontstaan van de OMB Academie

In 2005 is Robin begonnen met het lesgeven in massage, na het afronden van zijn massage opleiding. Hij ontwikkelde diverse cursussen zoals de massage cursus voor beginners, twee gevorderden cursussen en meer.
In het jubileumjaar 2015 zijn andere mensen opgeleid tot trainer om ook les te geven in massage. Door de samenwerking in een team van trainers kwam er ook meer ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Er zijn nieuwe cursussen ontwikkeld en de naam “OMB Academie” is bedacht en vastgelegd. Dit staat voluit voor de:

Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording

De OMB AcademieMensen de kunst van het zorgvuldig aanraken door middel van massage aanleren, is wat we het liefste doen. Voor ons is er niets mooiers. Masseren is echt fantastisch om te doen! En het mooie is: je kan anderen een hele fijne ervaring geven, terwijl je er zelf ook blijer en meer ontspannen van wordt.

We helpen jou graag bij jou persoonlijke ontwikkeling en wij blijven onszelf en ons lesprogramma ook steeds ontwikkelen. Regelmatig voegen we cursussen toe aan ons programma en gaan samenwerkingen aan met andere trainers die zich herkennen in wat we uitdragen. Dat gaat verder dan alleen het masseren, want ontspanning en bewustwording is ook een essentieel onderdeel van de OMB Academie.

In 2019 is het online leersysteem gecreëerd waarop je als cursist allerlei theorie, handleidingen en praktische video’s kunt bekijken. Je ziet: de OMB Academie breidt zich uit als een (massage) olievlek!

We ontmoeten je graag bij een van onze massage cursussen!

Jacquelien uit Den Haag over de massage cursussen:
“Ik heb de OMB Academie leren kennen tijdens een introductie dag. De deskundige manier van lesgeven, doorspekt met humor, werkte voor mij enthousiasmerend. Met name de zorgvuldige aandacht voor grenzen van mij als cursist, maar ook van een eventuele toekomstige klant, vielen mij op. Naast de uitleg van technieken was er ook uitleg over manieren van aanraken en wat aanraking met mensen doet. Kortom een compleet plaatje wat mij betreft. Door de jaren heen heb ik meerdere cursussen bij de OMB gevolgd. Ik heb steeds opnieuw gemerkt dat dit alles kenmerken zijn van de manier waarop de mensen van de OMB lesgeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *