Het ontstaan van de OMB Academie

Het ontstaan van de OMB Academie

In 2005 is Robin begonnen met het lesgeven in massage, na het afronden van zijn massage opleiding. Hij ontwikkelde diverse cursussen zoals een massage cursus voor beginners, een gevorderden cursus en een cursus pulsing.
In het jubileumjaar 2015 zijn andere mensen opgeleid tot trainer om ook les te geven in massage. Door de samenwerking in een team van trainers kwam er ook meer ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. De massage opleiding is ontwikkeld en de naam “OMB Academie” is bedacht en vastgelegd. Dit staat voluit voor de:

Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording

De OMB AcademieTot het jaar 2016 werden er alleen lessen gegeven in de vorm van korte workshops en cursussen. In 2016 zijn we gestart met een volledige massage opleiding. Hier zijn we razend enthousiast over, want wat is er nou mooier om opgeleid te worden tot masseur? Masseren is echt fantastisch om te doen! En het mooie is: je kan anderen een hele fijne ervaring geven, terwijl je er zelf ook blijer en meer ontspannen van wordt. Jij kan ook binnen een schooljaar de trotse bezitter zijn van je diploma ontspanningsmasseur!

Meer over de massage opleiding vind je hier.

We helpen jou graag bij jou persoonlijke ontwikkeling en wij blijven onszelf en ons lesprogramma ook steeds ontwikkelen. Regelmatig voegen we cursussen toe aan ons programma en gaan samenwerkingen aan met andere trainers die zich herkennen in wat we uitdragen. Dat gaat verder dan alleen het masseren, want ontspanning en bewustwording is ook een essentieel onderdeel van de OMB Academie.

Sinds 2018 geven we ook lessen in Middelburg (Zeeland) en starten we in 2019 met de massage cursus in Bergen op Zoom (Brabant). Ook is er in 2019 een online leersysteem gecreëerd waarop je als cursist allerlei theorie, handleidingen en praktische video’s kunt bekijken. Je ziet: de OMB Academie breidt zich uit als een (massage) olievlek!

We ontmoeten je graag bij een van onze massage cursussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *