Route massage cursus Den Haag

Naar de massage cursus in Den Haag

Bijna elke massage cursus in Den Haag geven we op onze vaste leslocatie:
Wajid Osho Meditatie Centrum
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag

De hand- en stoelmassagecursus geven we op een andere locatie, klik hier.

Er geldt betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Doordeweeks voor meerdere dagen gratis parkeren in de buurt is niet mogelijk. In het weekend en ‘s avonds kan er wel gratis geparkeerd worden. Stel hiervoor je navigatie in op één van deze straten in Den Haag: Tobias Asserlaan, Buitenrustweg of Rustenburgweg. De routebeschrijving hieronder heeft als bestemming één van deze straten.

Uit de richting Amsterdam, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam via de A4 naar de massagecursus

 • Volg op de A4 bij het Prins Clausplein de borden richting Voorburg Den Haag. Het kan hier best druk zijn en dat kan weer wat stress geven. Adem een paar keer wat dieper en stel je voor dat je straks heel ontspannen mag masseren!
 • Je komt vanzelf op de Utrechts baan (A12) terecht die in Den Haag verdiept is aangelegd en waar kantoren overheen gebouwd zijn. Er zijn nu ook vast mensen aan het werk, maar jij niet! Jij mag een massage cursus gaan doen. Hoe fijn is dat!
 • Blijf alsmaar rechtdoor rijden en negeer de afslagen.
 • Helemaal aan het einde van de A12 zie je aan je linkerzijde het Malieveld. Daar vinden regelmatig leuke festiviteiten plaats, massage leren is ook super leuk, maar wel binnen in ons massage cursus centrum!
 • Sla linksaf en ga verder bij “Vanaf het Malieveld“.

Uit de richting Wassenaar en Leiden via de A44 – N44 naar de cursus massage

 • Je rijdt in een lekker tempo op de A44, maar vanaf Wassenaar gaat het tempo wat omlaag en rij je vanzelf de N44 op. Een mooie en bosrijke omgeving die, met uitzondering van de drukke weg, ook veel ontspanning kan geven. Bij massage passen onrust en drukte er ook niet bij. De ontspanning bereik je sneller in een prettige en rustige omgeving. Je bent bijna in zo’n omgeving.
 • Blijf rechtdoor rijden op de Rijksstraatweg, zoals de N44 ook wel genoemd wordt. Bij massage heb je ook dubbele benamingen voor hetzelfde: effleurage en strijking is dezelfde techniek. Die ga jij straks ook leren.
 • Aan het einde van de N44 zie je vanzelf aan de linkerkant het bekende Malieveld. Lees verder bij “Vanaf het Malieveld“.

Uit de richting Zoetermeer, Gouda, Woerden en Utrecht via de A12 naar de massage cursus

 • Wanneer je naar de massage cursus rijdt vanuit de richting Gouda en Utrecht, dan neem je vanzelf de A12 richting Den Haag. Het begin van deze snelweg is in Den Haag, dus het hectometerpaaltje 0,0 staat ook Den Haag. Je moet immers ergens beginnen, net zoals jij vandaag begint met het leren van massage technieken. In bijvoorbeeld de massage cursus voor beginners leer je er al vijftig!
 • Aan het einde van de A12 ga je linksaf en lees hierna verder bij “Vanaf het Malieveld“.

Uit de richting Ypenburg, Delft, Schiedam en Rotterdam via de A13 naar de cursus masseren

 • Ben je onderweg naar de massage cursus vanuit de richting Rotterdam, Schiedam of Delft, dan zijn er diverse mogelijkheden bij en in Den Haag. De snelst manier is nog steeds via de A12, tenzij er bijzonderheden zijn. Na de cursus kan je in je eigen kring gaan masseren en in principe kan dat bij iedereen. Tenzij er bijzonderheden zijn! Vraag van tevoren ook altijd of er dingen zijn waar je rekening mee moet houden en naar de medische achtergrond.
 • Aan het einde de A13 volg je de drie linkerrijstroken bij het knooppunt Ypenburg om de borden richting Amsterdam A4 te volgen. De juiste richting kiezen is bij massage ook van belang. Je gaat er vandaag over leren.
 • Op de A4 houd je rechts aan bij de splitsing en volg je de borden A12.
 • De A12 heet ook wel de Utrechts baan en het kan hier behoorlijk druk zijn. Relax! Je gaat straks niet alleen massage geven, je krijgt zelf ook ontspannende massage.
 • Aan het einde van de A12 ga je linksaf en lees hierna verder bij “Vanaf het Malieveld“.

Vanaf het Malieveld

Je rijdt nu op de Zuid-Hollandlaan in Den Haag. Volg de borden Centrumring S100, Scheveningen-Haven, Kijkduin, waarvoor je rechtsaf slaat en de Koningskade oprijdt. Nog eventjes geduld, het duurt nu niet lang meer. Je kan de massage olie al bijna ruiken 😉 Deze is overigens 100% natuurlijk en bestaat uit amandel en jojoba olie. Voor cursisten met een allergie hebben we druivenpitolie.

Na ongeveer 800 meter ga je linksaf en volg je nog steeds de Centrumring S100. Je komt nu op de Laan Copes van Cattenburch terecht en deze gaat over in de Burgemeester Patijnlaan. Bij massage ga je ook over van de ene naar de andere techniek. Het is het prettigst als je dit vloeiend en zonder vreemde overgangen doet.

Blijf de doorgaande weg volgen richting het Vredespaleis. Na het oversteken van de trambaan samen met de Scheveningseweg maakt de weg een flauwe bocht naar rechts en naar links en rij je de Carnegielaan op.
De eerstvolgende zijstraten rechts zijn de eerder genoemd straten waar gratis parkeren geldt. 

Als je een plekje gevonden hebt, is het nog ongeveer 10 minuten lopen. Kijk hiervoor op de pagina Cursuscentrum Den Haag.

 

Aan deze routebeschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Het is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij de cursus aan te komen.