Massage producten

Massage producten

Als je gaat masseren heb je een aantal spullen nodig. Als deelnemer aan een cursus heb je de mogelijkheid om diverse massage producten bij ons te kopen.

Let op: Je kunt uitsluitend producten aanschaffen wanneer je een cursus volgt in ons cursuscentrum (dus niet bij een online cursus). De door jou bestelde artikelen leggen we voor je klaar bij de eerste of de volgende les. Het is niet mogelijk om producten buiten een cursus om op te komen halen of op te laten sturen.

Wanneer je bij een artikel op Bestellen drukt, ga je daarna automatisch naar de pagina om af te rekenen. Wil je dan nog meer artikelen kopen, druk dan op Terug-knop in je browser.

De actuele prijs van elk artikel zie je wanneer je het aanklikt.

HoofdsteunhoesjeHoofdsteunhoesje

Het hoofdsteunhoesje heeft geen klittenbandjes, zodat je het makkelijk en snel om de hoofdsteun kan doen. De stof is van katoen en de kleur is crème.


MassageolieMassage olie amandel-jojoba

Deze massageolie is 100% natuurlijk en zit in een flesje van 200ml met een handige en goed afsluitbare dop.

 


Druivenpit olieMassage olie druivenpit

Deze massageolie is 100% natuurlijk en zit in een flesje van 200ml met een handige en goed afsluitbare dop. In tegenstelling tot deze foto, heeft druivenpit olie een groene dop en de olie is ook groener van kleur.


HoofdsteunvachtHoofdsteunvacht

Deze vachten zijn gemaakt van fleece (synthetisch) en daardoor goed te wassen. Een vacht voegt extra comfort toe, want het voelt zacht en warm aan.

 


Handleiding Vervolgcursus 1Handleiding vervolgcursus 1

Als deelnemer aan vervolgcursus 1 heb je toegang tot de online leeromgeving, waarin de digitale versie van de handleiding staat. Wil je liever de luxe uitvoering van de handleiding in brochurevorm? Dan kan je deze hier bestellen.

 


Handleiding Vervolgcursus 2Handleiding vervolgcursus 2

Als deelnemer aan vervolgcursus 2 heb je toegang tot de online leeromgeving, waarin de digitale versie van de handleiding staat. Wil je liever de luxe uitvoering van de handleiding in brochurevorm? Dan kan je deze hier bestellen.

 


Alle artikelen kan je alleen vooraf kopen en betalen met iDEAL of Bancontact. Contant betalen en pinnen is niet mogelijk. Genoemde prijzen zijn per stuk en vrijgesteld van btw i.v.m. de kleine ondernemersregeling.

Andere Massage producten?

Ben je op zoek naar andere massage producten die hierboven niet vermeld staan?

Ga dan naar de MassageWebshop of naar De Massagewinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *