Inhalen les massagecursus

Inhalen les massagecursus

Je bent helaas afwezig geweest bij een les(dag) van een cursus, waardoor je niet alleen de inhoud, maar ook je certificaat van deelname mist. Uiteraard kan je dit inhalen, zodat je ook alsnog je certificaat in ontvangst kan nemen.

We hebben hiervoor twee mogelijkheden:

1. Inhalen bij de trainer in de praktijk

Je haalt in bij de trainer van jouw cursus in haar/zijn praktijk aan huis. Hiervoor maak je na afloop van de reguliere les een afspraak voor een datum en een tijd. Je kunt dit eventueel ook telefonisch doen, buiten de lessen om. Hoe eerder afgesproken, hoe beter. De trainer geeft je dan ook het adres door.
Zorg voor de inhaal les zelf voor een oefenmodel, op wie de trainer de technieken voordoet en jij daarna oefent. Het is belangrijk dat je iemand vindt die het ook fijn vindt om gemasseerd te worden. Wees ook zorgvuldig met uitleggen aan je model wat de les en de massage inhoudt.
De tijdsduur van een inhaal les bij een trainer in de praktijk is maximaal 75 minuten en de prijs is 57 euro inclusief btw. De trainer stuurt je hiervoor een factuur via de e-mail en de betaling dient uiterlijk vier dagen voor de inhaal les gedaan te zijn.
Je hoeft voor deze mogelijkheid het formulier hieronder niet in te vullen. Voor het inhalen van een volledige lesdag is deze optie niet mogelijk. Je certificaat kun je na afloop van de inhaal les in ontvangst nemen. Hier staat de oorspronkelijke datum op vermeld.

2. Inhalen bij een andere cursus

Je kunt ook inhalen bij een andere, maar inhoudelijk dezelfde cursus die wordt gegeven door de OMB Academie. Dit kan bij een cursus die binnen maximaal vijf maanden plaatsvindt. De prijs voor deze inhaal les is 47 euro voor een les uit de avondcursus of 117 euro voor een volledige lesdag. Je hoeft hiervoor geen model te regelen, omdat je kunt samenwerken met anderen uit de groep. Je certificaat van deelname kan je na afloop van de les in ontvangst nemen en hierop staat de oorspronkelijke datum vermeld.
Als je van deze optie gebruik wilt maken, meld je dan aan via onderstaand formulier. Hierna ontvang je een bevestiging via de e-mail en kan je de betaling in orde maken. Let er op dat de betaling uiterlijk 7 dagen voor aanvang per bank voldaan moet zijn. Van de trainer van de cursus waarbij je inhaalt, krijg je enkele dagen voor aanvang nog een e-mail met informatie. Ontvang je deze e-mail onverhoopt niet, neem dan zelf contact op!

Let op: nadat je je hebt aangemeld voor een inhaal les kun je niet meer annuleren of kosteloos verplaatsen. 

Velden met een * zijn verplicht.

Wat is de afgesproken datum van de inhaalles (dd-mm-jjjj) *

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je de bevestiging, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

Eventuele opmerkingen

Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en zijn hiermee akkoord.*

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Je ontvangt hiervan een bevestiging via de e-mail, waarin ook de betaalgegevens staan. Let op: met het aanklikken van de knop ga je een overeenkomst aan met betalingsverplichting.