Inhalen les massagecursus

Inhalen les massagecursus

Je bent helaas afwezig geweest bij een les(dag) van een cursus, waardoor je niet alleen de inhoud, maar ook je certificaat van deelname mist. Uiteraard kan je dit inhalen, zodat je ook alsnog je certificaat in ontvangst kan nemen.

Wanneer je de eerste les(dag) mist, dan zal je deze voor de tweede les(dag) ingehaald moeten hebben. Anders kan je niet op verantwoorde wijze verder gaan met de cursus. Wanneer dit niet lukt of wanneer je meer dan twee avonden van de avondcursus hebt gemist, dan zit er niets anders op dan je opnieuw aan te melden voor de eerstvolgende soortgelijke cursus.

Kosten

We krijgen nogal eens de vraag of inhalen kosteloos kan. Helaas is dat niet het geval, ongeacht welke les of de reden waarom je de les moet missen. Voor je eerste aanmelding hebben wij alle kosten al gemaakt. Denk hier aan administratiekosten, ruimtehuur, inhuur trainer, websitekosten, verzekering, inkoop materiaal enzovoort. Daarnaast geeft het regelen van het inhalen en het inhalen zelf meer tijd en werk. Als onderneming kunnen we dat niet uit eigen zak gaan betalen. (Andersom: wanneer wij een cursus annuleren, zou jij dat ook niet voor ons gaan betalen, toch?)

In aanvulling op bovenstaande verwijzen we je naar de algemene voorwaarden. Hiermee ben je akkoord gegaan bij je aanmelding.

Alleen in uitzonderlijke situaties kan je korting krijgen, wanneer je doorschuift naar een andere soortgelijke cursus. Wanneer we in overleg afspreken dat je met korting door kan schuiven, laten we je weten op welke manier je je daarvoor kan aanmelden. De korting kan niet achteraf alsnog verrekend worden.

We hebben voor het inhalen van een les of lesdag twee mogelijkheden:

1. Inhalen bij de trainer in de praktijk

Je haalt in bij de trainer van jouw cursus in haar praktijk aan huis. Hiervoor maak je na afloop van de reguliere les een afspraak voor een datum en een tijd. Je kunt dit eventueel ook telefonisch doen, buiten de lessen om. Hoe eerder afgesproken, hoe beter. De trainer geeft je dan ook het adres door.
Zorg voor de inhaal les zelf voor een oefenmodel, op wie de trainer de technieken voordoet en jij daarna oefent. Het is belangrijk dat je iemand vindt die het ook fijn vindt om gemasseerd te worden. Wees ook zorgvuldig met uitleggen aan je model wat de les en de massage inhoudt.
De tijdsduur van een inhaal les bij een trainer in de praktijk is maximaal 75 minuten en de prijs is 57 euro. De trainer stuurt je hiervoor een factuur via de e-mail en de betaling dient uiterlijk twee dagen voor de inhaal les gedaan te zijn.
Je hoeft voor deze mogelijkheid het formulier hieronder niet in te vullen. Voor het inhalen van een volledige lesdag is deze optie niet mogelijk. Indien van toepassing kan je het certificaat na afloop van de inhaal les in ontvangst nemen. Hier staat de oorspronkelijke datum op vermeld.

2. Inhalen bij een andere cursus

Je kunt ook inhalen bij een andere, maar inhoudelijk dezelfde cursus die wordt gegeven door de OMB Academie. Dit kan bij een cursus die binnen maximaal vijf maanden plaatsvindt. De prijs voor deze inhaal les is 47 euro voor een les uit de avondcursus of 117 euro voor een volledige lesdag van een weekendcursus. Je hoeft hiervoor geen model te regelen, omdat je kunt samenwerken met anderen uit de groep. Je certificaat van deelname kan je na afloop van de les in ontvangst nemen en hierop staat de oorspronkelijke datum vermeld.

Als je van deze optie gebruik wilt maken, bestel dan je inhaal les via één van de twee links hieronder. Kijk eerst op de cursuspagina van de cursus waarvan je een les wilt inhalen, voor een geschikte cursusdatum. Er moeten ook voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Neem dus eerst contact op voordat je de inhaal les bestelt. Vermeld de datum waarop jij wilt inhalen in het aanmeldformulier.

Van de trainer van de cursus waarbij je inhaalt, krijg je enkele dagen voor aanvang nog een e-mail met informatie. Ontvang je deze e-mail onverhoopt niet, neem dan zelf contact op!

Let op: nadat je je hebt aangemeld voor een inhaal les kun je niet meer annuleren of kosteloos verplaatsen.