Workshop Voetmassage

In deze workshop krijg je:

Twintig massage technieken
Drie docent contacturen
Het gebruik van de comfortabele massagetafel
Massage met 100% natuurlijke massage olie
Een uitgebreide handleiding van de geleerde technieken

Dit alles voor 97 euro p.p.

  

Workshop voet massage

Waarom een workshop voetmassage voor twee personen…

  • Zit je weleens ’s avonds samen op de bank en vraag je aan je partner om je vermoeide voeten te masseren?
  • Vraagt je partner weleens om een voetmassage na een vermoeiende werkdag met veel staan en lopen?
  • Wandel je samen veel en zou je na afloop op een ontspannende manier elkaars voeten willen verwennen met een heerlijke massage van de voeten?

Dan is de workshop voetmassage ideaal voor jullie! Bij deze workshop voetmassage leer je twintig technieken om een volledige voetmassage te geven.

Hoe ziet de workshop voetmassage eruit?

Na een korte kennismaking leren jullie twintig afwisselende technieken. Deze worden eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer, terwijl de ander kijkt en luistert. Daarna kan de andere deelnemer de technieken oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald.

Tijdens het oefenen hoor je op de achtergrond rustgevende muziek, die zorgt voor een extra ontspannen sfeer. Naast de technieken krijg je informatie over contra-indicaties, hygiëne, anatomie en reflexologie. Bij de twintig technieken zitten een aantal voetreflex technieken, vooral gericht op de ontspanning en ademhaling. Na de workshop krijgen jullie een uitgebreide handleiding waarin de technieken beschreven staan die aan bod gekomen zijn.

Workshop voetmassage

Belangrijk om te weten:

  • Om deze workshop te kunnen doen, moeten je voeten in gezonde conditie zijn. Bij twijfel kun je altijd eerst even contact opnemen om hierover te informeren.
  • Je hebt geen voorkennis nodig om deze workshop te kunnen volgen.
  • Je hebt thuis geen massagetafel nodig om de voetmassage te kunnen geven.
  • Wil je wél met zijn tweeën leren masseren, maar iets anders dan de voeten bijvoorbeeld rug-, schouder- en nekmassage? Kies dan voor de privéworkshop ontspanningsmassage voor twee personen.

Aanmelden voor de Workshop voetmassage

Voor het maken van een afspraak voor deze workshop, is het nodig om als eerste een datum en tijd te vinden die in de drie agenda’s past: die van jou, de andere deelnemer en onze trainer. Daarnaast willen wij de inschrijving graag soepel laten lopen via onze webwinkel. Hiervoor hebben we dit eenvoudige stappenplan gemaakt.

Stap 1: Vul het formulier in.

Zorg ervoor dat er minstens één week tijd zit tussen het sturen en jullie eerste gewenste les datum. Er wordt een bevestiging gestuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Vul drie voorkeursdatums- en tijden in wanneer jullie kunnen:
1:

2:

3:

We zijn telefonisch het beste bereikbaar
(Bijvoorbeeld: overdag / 's avonds / rond een bepaalde tijd):

Voor- en achternaam deelnemer 1

Geboortedatum deelnemer 1 (dd-mm-jjjj)

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?
We vragen er nu al om, zodat we indien nodig hierover kunnen overleggen als we bellen.

Voor- en achternaam deelnemer 2

Geboortedatum deelnemer 2 (dd-mm-jjjj)

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres
Hierop ontvang je ook informatie, dus correct invullen.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanvraag goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan een bevestiging op het ingevulde e-mailadres. Eén van onze trainers neemt z.s.m. contact op om een definitieve datum en tijd af te spreken.

 

Stap 2: Onze trainer belt je op.

De trainer neemt contact met je op om een definitieve datum af te spreken. Indien nodig kunnen jullie dan ook (medische) bijzonderheden bespreken. Wanneer er nog vragen zijn, kunnen jullie die natuurlijk ook nog stellen.

Stap 3: Inschrijven via onze webwinkel.

Wanneer de datum afgesproken is, dan ontvangen we graag jullie officiële inschrijving en de betaling. Er zijn hierbij twee mogelijkheden: jullie wonen beide op hetzelfde adres en jullie doen de betaling in één keer. In dat geval kies je hieronder de eerste mogelijkheid en hoeven jullie maar een keer een inschrijving te doen.
In het geval jullie ieder een ander woonadres hebben OF jullie apart betalen, kies dan voor de tweede mogelijkheid. Je ontvangt dan ieder apart een factuur. In dit geval dient ieder van jullie zich apart in te schrijven.

De workshop voetmassage is ontwikkeld en wordt gegeven door Anneke Slijfer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *