Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over de massage opleiding en uiteraard de antwoorden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, stuur dan jouw vraag via de contactpagina.

Ik heb al een basiscursus en/of vervolgcursus gedaan bij jullie, hoeveel korting krijg ik dan bij de opleiding?

Per gevolgde massage cursus krijg je 120 euro korting, met een maximum van 240 euro. Je krijgt vrijstelling van deze onderdelen tijdens de massage opleiding, maar we adviseren je nadrukkelijk om wel mee te doen. De korting krijg je evengoed.

Gaan we ook pulsen tijdens de massage opleiding?

De pulsing komt tijdens de massage opleiding niet aan bod. De polariteitsmassage wel en daarbij wordt een beetje gepulst.
Wil je deze bijzondere techniek als specialisatie leren, dan kun je meedoen aan een cursus pulsing. Deze geven we zo’n vier keer per jaar, zowel als avondcursus van vijf lessen, als een weekendcursus van twee dagen. De weekendcursus wordt niet in één weekend gegeven, maar met een tussenperiode van enkele weken. Dit geeft je de gelegenheid om goed te oefenen, wat een vereiste is om het pulsen te leren.

Ik wil graag de massage opleiding gaan doen, maar kan niet in de weekenden. Gaan jullie de opleiding ook op een doordeweekse dag geven?

Jazeker! Hiermee zijn we gestart in maart 2017. Het zijn dan 16 lesdagen op vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur. De volgende vrijdag groep start in mei 2018.

Wat is de studiebelasting tussen de lesblokken in?

Vooral het oefenen en daarmee leren van de massagetechnieken is erg belangrijk. Reken hiervoor op minimaal 3 uur per week. Dat komt neer op het geven van twee of drie massages per week. Ook wordt er van je verwacht dat je voor elke blok een kort verslag schrijft over je vorderingen.

Waar worden de lessen gegeven?

We maken gebruik van dezelfde cursusruimte als waar we al jaren met veel plezier de massage cursussen geven: Wajid Osho meditatie centrum, Prins Hendrikplein 1 in Den Haag. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en je kan gratis parkeren op loopafstand.

Kan ik de opleidingskosten ook in termijnen betalen?

Jazeker, je kan in vier of in zeven termijnen betalen. Neem voor de exacte bedragen contact met ons op.

Is de massage opleiding erkend?

Als Academie zijn we geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs CRKBO, waarmee we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten. Intern hebben we zelfs hogere kwaliteitseisen gesteld.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij?
Misschien vind je het antwoord bij FAQ massage cursus.
Daar ook niet? Stuur dan jouw vraag via de contactpagina.