Terugkomles vrij masseren

In deze les kan je:

 Veel masseren onder supervisie
Vragen stellen over specifieke technieken
Gewoon lekker masseren
Gemasseerd worden
Leren van elkaar
In het kader van de opleiding:
Uitgebreid feedback krijgen

Dit alles voor 20 / 37 euro

  

Massage terugkomles

Regelmatig organiseren we een terugkomles op onze les locatie in Den Haag en Middelburg. Meestal is dit een avond, waarbij je vanaf 19.00 uur welkom bent en alvast kunt bijpraten met het team en andere deelnemers. We bieden de terugkomles ook wel eens in het weekend aan, in de ochtend of in de middag.

We starten met een korte ronde, waarin je onder andere vertelt wat je graag wilt oefenen tijdens deze les. Daarna worden er tweetallen gevormd en kan de eerste helft gaan masseren. Als jij de technieken die je wilde oefenen gedaan hebt (en uiteraard ook gewoon ontspannen gemasseerd hebt), wisselen jullie van rol. Je krijgt op deze manier dus ook een massage, wat altijd fijn is!

Tijdens de les is er een trainer aanwezig en assistentie. Je hebt dus genoeg mogelijkheid om al je vragen te stellen over massage in het algemeen en de technieken in het bijzonder.

Massage oefenen

Wat heb jij aan vrij masseren?

  • Je doet die massage technieken die jij specifiek wilt oefenen.
  • Je kan gewoon ontspannen masseren, zoals jij het fijn vindt.
  • Je krijgt een fijne massage en gaat dus relaxed naar huis.
  • Je kan al je vragen stellen over masseren en massagetechnieken.

De prijs van de terugkomles is 20 euro, inclusief drankjes en gebruik van de massagetafels en olie. Je krijgt hiervoor ook een massage 🙂 Neem zelf je massage spullen mee zoals: doeken, je makkelijk zittende kleding, sokken en eventueel slippers of binnenschoenen. De oefenles gaat door bij minimaal 6 deelnemers.
Wanneer je, in het kader van de opleiding, uitgebreid feedback wilt krijgen, betaal je 17 euro extra.

Je kunt deelnemen aan de oefenles als je minimaal de basiscursus of de online massage cursus hebt gedaan. Als je ook een of beide vervolgcursussen hebt gedaan, dan kun je uiteraard ook meedoen.

Peter uit Leiden over de oefen les:
“Ik vond het hee lfijn dat ik gewoon lekker kon masseren. Ook had ik nog wat vragen over technieken die ik kon stellen. Als laatste werd ik ook gemasseerd, dus top avond gehad!”

Datums, tijden en aanmelden

Klik op de datum van keuze om je aan te melden via onze webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *