Recensies

Recensies

Vera Klein BretelerVera Klein Breteler uit Den Haag over de vervolgcursus:
Ik heb net de vervolg massagecursus afgerond met certificaat. De extra technieken geven mij zoveel meer mogelijkheden om een verrassende en diep inwerkende massage te geven. Ik begrijp eigenlijk niet hoe ik met de basis cursus alleen een goede massage neer heb kunnen zetten. 🙂 dit is echt een enorme stap voorwaards. Ik kan het iedereen aanbevelen, je doet er jezelf en de mensen die je masseerd een enorm plezier mee. Op naar de volgende cursus die ik ga doen pulsing en polariseren, ik verheug me er al op. Bedankt Robin

John den BoekJohn den Boef uit Den Haag over de basiscursus:
5 sterren, 2 thumbs up en super tevreden.

 

 

Vera Klein BretelerVera Klein Breteler uit Den Haag over de basiscursus:
Ik ben heel blij dat ik de basis cursus ontspanningsmassage in 5 avonden gedaan heb. In de les de grepen praktisch leren door voordoen en dan zelf doen. Door de week heen oefenen. Zo kan ik nu een heerlijke ontspanningsmassage van 1,5 uur geven als ik alle onderdelen doe. Ook zo fijn is dat je tijdens de cursus zelf de massage ervaart. Dus iedere les avond ontspannen naar huis 🙂 bedankt Robin

Christel LeegstraChristel Leegstra uit Den Haag over de basiscursus:
Ik heb afgelopen weekend samen met een goede vriendin genoten van de basiscursus ontspanningsmassage. Alles ‘klopte’: de mooie lokatie, de relaxte en fijne groep deelnemers, de sfeer onderling, deskundige en sympathieke trainers, duidelijke uitleg en opbouw van een enorme hoeveelheid massagegrepen, de juiste afwisseling van oefenen op je mede cursist/partner masseren om het vervolgens zelf te ervaren en vice versa en een uitstekende begeleiding (goede tips en alle ruimte om welke vraag dan ook te kunnen stellen). En erg belangrijk de juiste dosis dosis humor om je op je gemak te stellen en er een heel aangenaam weekend van te maken. En dat alles voor een hele billijke prijs. Robin, Win, Michel en Els bedankt voor het aanleren van een hele respectvolle liefdevolle manier van masseren. Ik kijk echt uit naar de vervolgcursus en nu is het oefenen geblazen. Jullie hebben niets teveel gezegd, ik ben absoluut besmet geraakt met jullie massagevirus! Tot ziens.

Michel AbbesteeMichel Abbestee uit Den Haag over de basiscursus:
De basiscursus voldoet aan de verwactingen die je er over hebben. Robin heeft met zijn team mij dit weekend zeer goed geholpen met het aanleren van nieuwe technieken. Ik zou een ieder aanraden om de cursus bij Robin te volgen. Robin creëert een huiselijk sfeer.

Brigitte VosBrigitte Vos uit Den Haag over de basiscursus:
Met veel plezier heb ik 5 avonden deelgenomen aan de basiscursus ontspanningsmassage bij Robin van Wees. Het lesprogramma was goed opgebouwd; prima uitleg, zelf oefenen en zelf ervaren. In een fijne omgeving, in een fijne sfeer heb ik veel geleerd. Ik voel me een rijker mens, heb meer te geven.
Robin, Els en Anneke dankjewel!

Vera JansenVera Jansen uit Den Haag over de basiscursus:
Ik heb bij Robin de basiscursus massage gevolgd in de avonduren. De sfeer gedurende de lessen was uitstekend, vooral door de toegankelijke houding van Robin. Daarnaast benoemt hij uit zichzelf alle mogelijke zaken waar iemand zich ongemakkelijk bij kan voelen mét oplossings-mogelijkheden, waardoor je nooit in een genante situatie terechtkomt. Hij heeft veel inlevingsvermogen in de cursist, de lesstof stemt hij af op het niveau van de groep en er is ruimte voor vragen en extra oefenmomenten. Absoluut een aanrader!

Anja HarmansAnja Harmans uit Puttershoek over de vervolgcursus:
Ik heb op een relaxte en op een zeer deskundige manier de massagecursus gekregen van Robin. Fantastische begeleiding en mede-cursisten ontmoet die mij hebben geïnspireerd om hier verder mee te gaan. Nooit gedacht dat juist het geven van een massage zoveel voldoening en rust kan geven. Ik ben verslaafd!!

Sandra VinkSandra Vink uit Nootdorp over de weekend-basiscursus:
Begin juni 2015 heb ik een weekendcursus gedaan. Ik ging er opgetogen maar ook heel gespannen naar toe. Daar aangekomen werd ik heel vriendelijk ontvangen door Robin en de assistente. Ik voelde me meteen wat meer op mijn gemak. Tijdens het geven van de eerste massage werd ik erg geraakt. Ik begon te beven en de tranen rolde over mijn wangen. Ik vond het erg maar werd gerust gesteld door Robin. Ik vind het nu heel mooi dat ik zo geraakt werd. Iets wat ik niet verwacht had maar het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijzelf. Ik heb me heel welkom gevoeld en heel erg het gevoel gehad dat ik mocht zijn wie ik ben. Kortom: ik vond het een super cursus en heb er echt heel veel van geleerd. Natuurlijk de technieken van een ontspannings massage maar vooral heb ik heel veel over mezelf geleerd en mezelf verrast. Het werken met mede cursisten is voor mij heel goed geweest. En ook fijn dat je je ervaringen met de anderen kan delen. Ik zou iedereen die wil leren masseren deze cursus van harte aanraden.

Ewout de JongEwout de Jong uit Esterwegen (Duitsland) over de weekend-vervolgcursus:
30 en 31 augustus 2015 de vervolgcursus gevolgd was weer zeer aangenaam,ontspannend en leerzaam hoe het uitgelegd en voorgedaan wordt op de assistente, grote klasse.
Ik zou iedereen aanraden om een massagecursus te volgen, om geraakt en aangeraakt te worden. Zeker in onze westerse maatschappij waar alles zeer gejaagd is,massage brengt een stuk(je) rust en ontspanning in ons welzijn.

BrendaBrenda uit Leidschendam over de weekend-basiscursus:
Na de eendaagse workshop heb ik me aangemeld voor de weekendbasiscursus. En ook deze keer valt me opnieuw de enorme zorgvuldigheid van Robin op: zorgvuldig in de uitleg van de technieken, zorgvuldig in de begeleiding in de groep, zorgvuldig in de omgang met iedere deelnemer, en dit alles met een enorme deskundigheid en ervaring. En door de unieke mix van serieuze instructies met gevoel voor humor en ruimte om te lachen, zijn de dagen ook gewoon heel erg plezierig. En daarbij leer je dan ook nog echt goed masseren! Een absolute aanrader! Een massageweekend bij Robin is een cadeau voor jezelf!

André BroersAndré Broers uit Berkel en Rodenrijs over de avond-basiscursus:
Na lang wikken en wegen toch besloten om de basiscursus bij Robin te volgen, met als doel om een beetje handvaten te krijgen om te masseren. Het resultaat liegt er niet om. Wat is het toch heerlijk om nu een overweldigende goede ontspanningsmassage te kunnen geven. Alles was boven verwachting. Voor mezelf er meer uitgehaald dan verwacht. Op naar de volgende.

Geri van KriekenGeri van Krieken uit Beverwijk over de eendaagse massagecursus:
Ik vond het een leuke, leerzame en relaxte dag, veel geleerd. Ik vond het erg leuk om de massage te geven, maar ook heerlijk om te ontvangen. Ik wil hier graag verder mee. Dankjewel Robin voor deze ervaring.

 

Jasper ZwetslootJasper Zwetsloot uit Voorhout over de avond-vervolgcursus:
Tijdens de vervolgcursus veel geleerd!!
Lekker ontpannen.
Super gemasseerd!
Echt een aanrader!!

Nadine RosienNadine Rosien uit Den Haag over de
avond-basiscursus:

Een laagdrempelige massagecursus door een vakbekwame enthousiaste docent, die ik anderen gelijk zou aanbevelen.

 

Monique TazelaarMonique Tazelaar uit Honselersdijk over de eendaagse massagecursus:
Robin, hartelijk bedankt voor de interessante lesdag. Ik kijk uit naar de 2 daagse. Het lesgeven van jou vind ik gezellig waarbij ook nog ontzettend veel geleerd wordt. Grapje tussendoor is altijd leuk. Veel ruimte voor vragen die duidelijk beantwoord worden. Ik zeg top!!