Privéles massage

Wil je met z’n tweeën een massagecursus volgen, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in)? Kies er dan voor om samen privéles massage te volgen. Ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben. Ook als jullie het fijner vinden om niet in een groep te masseren, is dit een ideale manier voor het leren van ontspanningsmassage.

Tijdens de privélessen leren jullie diverse klassieke massagetechnieken, waarmee een gevarieerde en fijne massage gegeven kan worden. We masseren met natuurlijke massageolie en we werken op een comfortabele massagetafel.

PrivélessenDe massagetechnieken worden eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. Elke les duurt twee en een half á drie uur.

Jullie krijgen een handleiding met de technieken, zodat jullie tussen elke les kunnen oefenen. Eventueel kunnen jullie een massagetafel huren.

Privéworkshop of cursus voor twee?

Kiezen jullie voor één les, dan volgen jullie de privéworkshop voor twee. Kiezen jullie voor een hele cursus van vijf lessen, dan spreken we van de privécursus voor twee personen. De eerste les van de cursus is een basisles en deze is gelijk aan de privéworkshop voor twee personen. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug en de schouders.

Certificaat MassageIn les 2 t/m 4 van de cursus komt de rest van het lichaam aan bod, waaronder de nek, benen, armen en het gezicht. De laatste les is een afrondende les, waarin jullie je nieuw verworven kennis en ervaring mogen laten zien door het uitwisselen van een massage. Na afloop hiervan wordt het certificaat basiscursus ontspanningsmassage uitgereikt.

Door de persoonlijke aandacht en de setting van één-op-één lessen is de waarde van de privécursus 799 euro. Bij betaling in één keer, krijgen jullie korting en betalen jullie samen (dus voor twee personen) 597 euro!
Voor de privé workshop van één les is de prijs 147 euro per tweetal.

Willen jullie na deze cursus meer massagetechnieken leren, dan kunnen jullie extra lessen volgen. Hebben jullie na een tijdje behoefte aan een opfrisles? Ook dat is mogelijk. In overleg kijken we wat jullie willen en wat daar het beste bij aansluit.

De privéles massage worden alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die dus ook beide deelnemer zijn. De lessen worden gegeven in de massagepraktijk van een trainer op Isabellaland 319 in Den Haag of Prins Hendrikplein 1 in Den Haag.

Ze kunnen plaatsvinden van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 22.00 uur (vrijdagen tot 17.00 uur). De datum(s) en tijden worden in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact met ons op. Geef hierbij aan wat jullie voorkeursdagen en tijden zijn en geef minimaal 3 opties voor de eerste privéles.

Als de datum en tijd voor de (eerste) les is afgesproken, kunnen jullie je officieel aanmelden via onderstaande formulier. Een bevestiging inclusief informatie over de betaling wordt automatisch verstuurd.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen priveworkshop: maximaal 3 uur.
Aantal docentcontacturen privecursus: 12,5 á 14 uur.

Vul de afgesproken (start)datum in (dd-mm-jjjj)

Gegevens deelnemer 1:

Mw.Dhr.

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Woonplaats

Geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Telefoonnr.

E-mailadres

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?

Eventuele opmerkingen

Gegevens deelnemer 2:

Mw.Dhr.

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Woonplaats

Geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Telefoonnr.

E-mailadres

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?

Eventuele opmerkingen

We hebben de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en zijn hiermee akkoord.

De volgende vragen zijn vrijblijvend, maar we vinden het wel heel fijn als jullie ze voor ons in willen vullen!

1. Hoe hebben jullie ons gevonden?

2. Wat willen jullie leren over massage?

Ja, we ontvangen ook graag informatie over masseren via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of de aanmelding goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan beide een bevestiging op de ingevulde e-mailadressen, waarin ook de gegevens staan over de betaling. Let op: jullie aanmelding kan pas verwerkt worden als de betaling door ons ontvangen is.