Online platform

Nieuw!

We hebben iets nieuws bedacht! Iets dat jou nog beter helpt bij het oefenen van de massagetechnieken: Online lessen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone, tablet en/of een laptop met toegang tot internet. We gaan een online platform creëren waarop jij korte video’s kan bekijken van de technieken. Je ziet hoe elke techniek gedaan wordt en je hoort daarbij duidelijke instructies die je zult herkennen uit de lessen.

Online platform?

Bij de OMB Academie doen we altijd ons uiterste best om deelnemers van de lessen zo goed mogelijk te helpen bij het leren van de lesstof. We kijken ook altijd of we dingen kunnen verbeteren of aanpassen, daarom vragen we je ook regelmatig om feedback. Jij bent immers de ervaringsdeskundige als het gaat om het volgen van lessen. Zodoende kunnen wij doen waar wij goed in zijn, het geven van lessen ofwel: het overdragen van kennis en ervaring op het gebied van ontspanning, massage en bewustwording.

Er is meer…

Op het online platform komen ook de – jou wel bekende – handleidingen en overzichten van technieken te staan. Digitaal zodat je vanaf je scherm kan ‘spieken’ bij het masseren. Scheelt een boel bomen en je hebt het altijd tot je beschikking. Naast de video’s en de documenten, hebben we nog andere ideeën, maar daar hoor je ons later nog over.

Hieronder een voorbeeld van de bekendste techniek die altijd weer terugkomt: de grote strijking van de rug. Zet je geluid aan en klik op play om de video te zien en te horen.

En? Wat vind je er van?

Dit is nog maar het begin: voor de Massage Start Up! (voorheen massageworkshop) en de basiscursus zijn we al hard aan het werk om alle video’s te maken. De andere cursussen volgen snel. Binnenkort kan jij dus tijdens en na je cursus, altijd en overal, precies wanneer jij wilt, nakijken hoe een techniek op de juiste manier uitgevoerd wordt!

Vraag:

Wat vind je hiervan? Voegt het wat toe voor jou? Is dit behulpzaam? Helpt dit jou bij het leren masseren? Of wil je graag nog iets anders ter ondersteuning?

Laat in het commentaarveld hieronder weten wat jou gedachten hier over zijn.

Als dank krijg je – zodra het systeem klaar is – gratis 3 maanden toegang tot het systeem! Maar dat is niet het enige. We gaan je ook een flinke korting geven (tot wel 50 euro), voor de cursus die aansluit bij wat je tot nu toe gedaan hebt! Zet nu de volgende stap in je massage kennis en kunde.

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Geef hieronder je feedback over de bovenstaande video.
 2. Stuur ons daarna een mail met als onderwerp: “Welke cursus is nu het beste voor mij?” en geef daarin aan welke cursus(sen) of workshops je al gedaan hebt. We sturen je dan z.s.m. een advies voor een nieuwe cursus mét korting.
 3. Er is geen stap 3, dit was het 🙂

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle cursussen en nieuwe lesdata.

36 reacties op “Online platform

 1. Echt een heel goed plan om een onlineplatform te maken. En filmpjes zijn natuurlijk helemaal handig! Goed bezig!

 2. Dit is helemaal top! Zo kan je bij twijfel altijd terugzoeken naar de juiste uitvoering van de toe te passen massagetechniek.
  Echt handig! Er zijn namelijk zoveel technieken.

 3. Wat een goed idee Robin! Heb tijdens mijn oefensessies regelmatig getwijfeld. Met deze “online-technieken” neem je alle twijfel weg… TOP!!!!

 4. Hoi Robin,
  Heel praktisch zo’n video instructie.
  Het maakt dat ik de geleerde grepen makkelijker herhaal en ze beter, preciezer uitvoer.
  ik ga het zeker gebruiken.
  Misschien wel met een oortje 😉

 5. Hai Robin
  Super handig en goed idee! Ik denk heel handig voor met name mensen die niet dagelijks masseren en wanneer je net begint met masseren. Echt goed dat je zo je opleidingen verder aan het ontwikkelen bent. Kleine noot: Hier en daar mag er iets langzamer gesproken worden.
  Veel succes!!

  1. Hoi Ilse,
   Dank voor je reactie. Ik was me er van bewust dat ik vrij snel praat in deze video. Dit komt doordat ik veel gezegd wilde hebben in de tijd die de video duurde. Vandaar.
   Groetjes, Robin

 6. Geweldig!!
  Heb bij jullie een workshop gedaan.
  Vond dit top!
  Wil me graag opgeven voor de beginnerscursus

 7. Hoi Robin,

  Je had al eerder verteld dat jullie hier mee bezig zijn. Ik vind het super dat het nu echt van start is gegaan. Een hele goede aanvulling op de lessen en handleidingen. Kan hier meer fout gaan nu ????, helemaal top.

  Groetjes Barbara

 8. Top Robin, dat ziet goed uit en geeft weer net dat stukje ondersteuning bij een beetje onzekerheid, doe ik het wel goed? Het langzamer spreken was al gezegd. zo lekker langzaam als je handen gaan 🙂 ga je rennen met je stem

 9. Robin, een aanvulling op het programma! Top!
  Zien doet beter doen. De snelheid in de uitleg mag iets langzamer. Verder ziet het ook in beeld goed uit. En de VoiceOver doet me aan iemand denken ????.
  Ik kijk naar de volgende filmpjes uit.

 10. Hey Robin ,
  is een top idee ,duidelijker kan niet, handleiding op papier en overzicht van de technieken op video ,luxe en praktisch hulpmiddel

 11. Mooi en duidelijk filmpje. Goede toevoeging aan jouw cursussen. Dit is precies wat vaak gemist wordt bij andere cursussen en opleidingen. Kleine tip: misschien kun je nog wat experimenteren met de belichting. Ik zelf vond het filmpje wat donker en daardoor wat somber overkomen. Maar belangrijkste is dat je duidelijk verteld wat relevant is. Volgens mij volstaat dit. Succes met het maken van al die vele andere filmpjes.

 12. Wat gaaf! Fijn is dat je kan kijken op het moment wanneer het jou het beste uitkomt. Hiernaast is het fijn dat de technieken er weer duidelijk bij verteld worden. Super!

 13. Hoi Robin,
  Super handig als ik een techniek terug wilt zien.
  De video is duidelijk en praktisch en zeker een aanvulling op een cursus.

 14. Hallo Robin,
  Heel goed idee! Ik ga cursisten die les bij krijgen aanbevelen om deze videos te bekijken. Moeten ze ergen inschrijven om deze videos in de toekomst te kunnen zien?

  Groetjes,

  Maritza Cijntje
  Curacao

 15. Wat een goede toevoeging op de cursus! Fijn om een techniek even terug te kunnen kijken zodat er geen foutieve handelingen insluipen. Dit vooral bij technieken die je nog onvoldoende geoefend hebt, want qua uitleg in de lessen is er zeker niks mis en er is voldoende ruimte voor vragen!
  Er mag alleen wel iets rustiger gepraat worden, vooral in het middenstuk.
  Succes met de verdere ontwikkelingen!

 16. Hallo Robin,
  Deze video is eigenlijk duidelijker als op papier.
  Op een rustig moment is het ook leuk om t nog eens door te nemen.
  De tekst gaat alleen iets te snel.

  Groetjes van Monique

 17. Hoi Robin,
  Wat een goed en leuk idee is dit. Erg handig inderdaad om even terug te kunnen kijken voor als je een techniek niet helemaal zeker meer weet.
  Er was 1 ding dat mij op viel toen ik naar het filmpje keek op mijn telefoon. Er verschijnt tekst onderaan het filmpje, maar deze loopt niet synchroon met wat jij zegt. Maar dit is ook maar de helft van jouw tekst.
  Wanneer ik via mijn laptop kijk, staat er geen tekst onder. Nu weet ik niet of dit aan mijn telefoon ligt, maar ik dacht ik geef het maar even door.
  Verder vind ik het heel duidelijk en een goede aanvulling op de cursus/opleiding.
  Groetjes Kim

  1. Hoi Kim,
   Iemand anders had het ook al over tekst. Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat dat is of waar het vandaan komt. Het zit in ieder geval niet in het filmpje, dus misschien zet YouTube het er in. Ik ga het onderzoeken.
   Groetjes, Robin

 18. Hoi Robin,
  Dit is ideaal, nu kun je bij twijfel even kijken hoe de technieken precies uit gevoerd moeten worden. Ik kijk al uit naar de volgende filmpjes, helemaal top!
  Groetjes Monique

 19. Professioneel! Ziet er echt goed uit en heldere uitleg! Dit is echt meerwaarde voor de cursus! Dit brengt de cursus absoluut naar een hoog niveau. Een nieuwe standaard is hiermee gezet!

 20. Visueel spreekt vaak meer dan schriftelijk. Een combinatie van beide ondersteunt het groei en leerproces heel goed. Een hele mooie methode bij het thuis oefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *