Massage workshop voor 2 personen

In deze workshop krijg je:

 Privé les samen met je partner
of samen met een vriend(in)
Veel persoonlijke aandacht
Handleiding van de technieken
Overzicht van de technieken
Twee massages krijgen
Eén massage geven

Dit alles vanaf 97 euro per persoon

Massage workshop voor 2

Wil je een massage workshop volgen samen met je partner, een vriend of vriendin? En op een dag en tijd dat voor jullie het beste uitkomt? Dan is de massage workshop voor 2 personen de beste workshop voor jullie. Je leert masseren in de massage praktijk van één van onze gediplomeerde trainers en krijgt hierbij les per tweetal en dus niet in een groep. De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus dit is ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben.

Massage workshop voor partners ?

Voor de massage workshop voor 2 personen kan je samen met je partner inschrijven, maar dat kan natuurlijk ook iemand anders zijn. Een vriend of vriendin, je collega, moeder, dochter of nog iemand anders. Het enige wat belangrijk is, is dat je beide graag wilt leren masseren en vertrouwd genoeg bent met elkaar om de ander te masseren.

In de massage workshop voor 2 personen worden de massage technieken eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Massage workshop voor 2We masseren met 100% natuurlijke olie en als je gemasseerd wordt, lig je op een comfortabele massagetafel. Naast het leren van massage technieken is er aandacht voor andere aspecten die bij het masseren belangrijk zijn. Van de technieken die in de les aan bod zijn gekomen, krijg je na afloop een handleiding met foto’s en beschrijvingen. Hiermee kan je thuis verder aan de slag.

De les duurt ongeveer twee en een half uur en hierin leer je de basis van ontspanningsmassage. Er komen technieken aan bod voor de rug en de schouders, het meest gevraagde aandachtsgebied bij massage. Met de kennis en vaardigheden die je nu hebt, kan je in je eigen kring een fijne en afwisselende rug-schoudermassage geven.

Massagecursus voor 2

Wil je na de basis les meer leren, dan hebben we diverse modules waar je uit kan kiezen voor een aanvullende les. Een overzicht van enkele mogelijkheden:

  • Benen en voeten, voorkant en achterkant
  • Armen, handen en gezicht
  • Borstkas, buik en nek
  • Rug, schouder, nek deel 2
  • Rug, schouder, nek deel 3
  • Benen en voeten, deel 2
  • Specialisatie workshop voetenmassage

De basis les plus de eerste drie modules (t/m borstkas, buik en nek) zijn gelijk aan de inhoud van de massagecursus voor beginners die we groepsgewijs geven.

Massage workshop voor 2, prijs en locatie

De prijs van elke module is 97 euro per persoon. Dat is inclusief een handleiding, een overzicht van de technieken en informatie die aansluit bij de desbetreffende les. Wanneer je in één keer de eerste vier lessen boekt en betaalt, dan krijg je korting en dan is de prijs 697 euro. Je krijgt dan als bonus ook samen een account voor de online massage cursus ter waarde van 97 euro. In totaal heb je dan een korting van 176 euro.
De lessen worden gegeven op een van de volgende adressen:

  • Abrikozenstraat 178, Den Haag, in de vruchtenbuurt.
  • Zwake 7, Heinkenszand, in Zeeland.
  • Isabellaland 319, Den Haag, in de wijk Mariahoeve.

Het adres waar je de les volgt is afhankelijk van welke trainer beschikbaar is. Een les kan zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus daarvoor vragen we je bij je aanmelding drie datums en tijden aan te geven voor de (eerste) les. Zorg ervoor dat er minimaal één week zit tussen je aanmelding & betaling en je eerste gewenste lesdatum. Een bevestiging inclusief informatie over de betaling wordt automatisch verstuurd na je aanmelding. De beschikbare trainer neemt hierna contact met je op om de definitieve datum af te spreken.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de massage workshop voor 2 personen:  MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen : circa 2½ en maximaal 3 uur per les.

Massage workshop voor 2 cadeau geven?

Wil je je vriend/vriendin een massage workshop voor 2 cadeau geven? Dan kan je onderstaande afbeelding gebruiken om iets tastbaars te geven. Als je op de afbeelding klikt krijg je de afbeelding als pdf bestand. Met een rechtermuisklik kan je de afbeelding opslaan als jpg. De afbeelding kan je printen, uitknippen en dan past deze in een langwerpige envelop.
Let op: deze afbeelding is geen inschrijving voor de les en heeft pas enige waarde wanneer de aanmelding en betaling beide door ons zijn ontvangen.

Prive Workshop Massage Voucher afbeelding

Massage workshop in English?

Do you want to participate in a massage workshop in English? This massage workshop for two persons is the perfect solution for you! The first four modules are equal to the massage course for beginners. For questions please contact us.

Individuele massage workshop volgen?

Wil je wel graag individueel lessen volgen, maar kan je niemand vinden die de cursus ook wilt doen? We kunnen voor jou op zoek gaan naar iemand anders die hetzelfde wil. Dit vraagt wel wat geduld en een agenda die niet te strikt is. Een andere optie is in je eentje privé lessen volgen, waarbij je dus één op één les krijgt van de trainer. Dit kan alleen wanneer je kiest voor de eerste vier modules en de tussentoets. Omdat we dan sneller kunnen werken, wordt de lesstof verdeeld over drie lessen. De prijs is 117 euro per les, inclusief handleiding en overzichten. De persoon waarop geoefend wordt, regelen wij.

Aanmelden voor de Massage workshop voor 2 personen

Vul alsjeblieft bovenaan drie verschillende datums en tijden in voor de (eerste) les. (Zorg ervoor dat dit minimaal één week na je aanmelding en betaling is.) Met jullie datums kunnen wij meteen kijken welke trainer beschikbaar is. Zij neemt vervolgens contact met jullie op om de definitieve datum(s) af te spreken. 
Indien je al een datum hebt afgesproken, dan kan je drie keer dezelfde datum invullen.

Velden met een * zijn verplicht.

Vul drie voorkeursdatum- en tijden in wanneer jullie kunnen: *
1:

2:

3:

Gegevens deelnemer 1:

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

Gegevens deelnemer 2:

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel *

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

We hebben de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en ben hiermee akkoord.*

De volgende vragen zijn vrijblijvend, maar we vinden het wel heel fijn als jullie ze voor ons invullen.

1. Hoe hebben jullie ons gevonden?

Indien Google, met welke zoekterm(en)?

2. Wat willen jullie allemaal leren over massage?

Ja, natuurlijk willen we ook theorie over massage via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan beide een bevestiging op de ingevulde e-mailadressen. We nemen z.s.m. contact met jullie op om een definitieve datum af te spreken. Let op: met het aanklikken van de knop gaan jullie een overeenkomst aan met betalingsverplichting.

Mis niets over ons aanbod en volg ons op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *