Massage workshop voor 2 personen

In de massage workshop voor 2:

 Privé les samen met je partner
of samen met een vriend(in)
Veel persoonlijke aandacht
Handleiding van de technieken
Overzicht van de technieken
Twee massages krijgen
Eén massage geven

Dit alles vanaf 97 euro per persoon

Massage workshop voor 2

Wil je een massage workshop volgen samen met je partner, een vriend of vriendin? En op een dag en tijd dat voor jullie het beste uitkomt? Dan is de massage workshop voor 2 personen de beste workshop voor jullie. Je leert masseren in de massage praktijk van één van onze gediplomeerde trainers en krijgt hierbij les per tweetal en dus niet in een groep. De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus dit is ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben.

Massage workshop voor partners ?

Voor de massage workshop voor 2 personen kan je samen met je partner inschrijven, maar dat kan natuurlijk ook iemand anders zijn. Een vriend of vriendin, je collega, moeder, dochter of nog iemand anders. Het enige wat belangrijk is, is dat je beide graag wilt leren masseren en vertrouwd genoeg bent met elkaar om de ander te masseren.

Steef uit Boxtel over deze workshop:
“Ik had mijn vriendin de ‘Massage Workshop voor 2’ cadeau gedaan. We mochten op bezoek komen bij de thuispraktijk van Christel. We vonden het allebei helemaal fantastisch. Christel was een erg goede en gezellige trainer. We werden op het begin erg warm ontvangen en kregen een algemene uitleg van de OMB Academie. Christel legde de technieken met veel zorgvuldigheid en geduld uit en door de hele workshop heen kon ze leuke massage-feitjes vertellen. We vonden het een erg leuke ervaring en hebben van de workshop veel basiskennis opgestoken!”

In de massage workshop voor 2 personen worden de massage technieken eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Massage workshop voor 2We masseren met 100% natuurlijke olie en als je gemasseerd wordt, lig je op een comfortabele massagetafel. Naast het leren van massage technieken is er aandacht voor andere aspecten die bij het masseren belangrijk zijn. Van de technieken die aan bod zijn gekomen, krijg je na afloop een digitale handleiding met foto’s en beschrijvingen. Hiermee kan je thuis verder aan de slag.

De les duurt ongeveer twee en een half uur en hierin leer je de basis van ontspanningsmassage. Er komen technieken aan bod voor de rug en de schouders, het meest gevraagde aandachtsgebied bij massage. Met de kennis en vaardigheden die je nu hebt, kan je in je eigen kring een fijne en afwisselende rug-schoudermassage geven.

Massagecursus voor 2

Wil je na de basis les meer leren, dan hebben we diverse modules waar je uit kan kiezen voor een aanvullende les. Een overzicht van enkele mogelijkheden:

  • Benen en voeten, voorkant en achterkant
  • Armen, handen en gezicht
  • Borstkas, buik en nek
  • Rug, schouder, nek deel 2
  • Rug, schouder, nek deel 3
  • Benen en voeten, deel 2

De basis les plus de eerste drie modules (t/m borstkas, buik en nek) zijn gelijk aan de inhoud van de massagecursus voor beginners die we groepsgewijs geven.

Massage workshop voor 2, prijs en locatie

De prijs van elke module is 97 euro per persoon. Dat is inclusief een handleiding, een overzicht van de technieken en informatie die aansluit bij de desbetreffende les. Wanneer jullie na de eerste les besluiten om de aansluitende drie modules te doen en deze in één keer betalen, dan krijgen jullie hiervoor korting. De prijs is dan 497 euro per tweetal voor les 2 t/m 4. Jullie krijgen dan als bonus ook samen een account voor de online massage cursus ter waarde van 97 euro. In totaal heb je dan een korting van 182 euro.

De lessen worden gegeven op een van de volgende adressen:

  • Abrikozenstraat 178, Den Haag, in de vruchtenbuurt.
  • Zwake 7, Heinkenszand, in Zeeland.
  • Isabellaland 319, Den Haag, in de wijk Mariahoeve.

Het adres waar jullie de les volgen is afhankelijk van welke trainer beschikbaar is. Een les kan zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Uiteraard mag je een voorkeur voor de leslocatie aangeven, maar we kunnen niet garanderen dat dit ook kan.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Het is van belang dat je beide in goede gezondheid bent. Heb je medische bijzonderheden? Overleg dan met de trainer bij het maken van de afspraak. (Zwangerschap in de eerste drie maanden is ook een bijzonderheid!)
Niveau van de massage workshop voor 2 personen:  MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen : circa 2½ en maximaal 3 uur per les.

Massage workshop voor 2 cadeau geven?

Wil je je vriend/vriendin een massage workshop voor 2 cadeau geven? Dan kan je onderstaande afbeelding gebruiken om iets tastbaars te geven. Als je op de afbeelding klikt krijg je de afbeelding als pdf bestand. Met een rechtermuisklik kan je de afbeelding opslaan als jpg. De afbeelding kan je printen, uitknippen en dan past deze in een langwerpige envelop.
Let op: deze afbeelding is geen inschrijving voor de les en heeft pas enige waarde wanneer de aanmelding en betaling beide door ons zijn ontvangen.

Prive Workshop Massage Voucher afbeelding

Massage workshop in English?

Do you want to participate in a massage workshop in English? This massage workshop for two persons is the perfect solution for you! The first four modules are equal to the massage course for beginners. For questions please contact us.

Aanmelden voor de Massage workshop voor 2 personen

Voor het afspreken van de les, is het uiteraard nodig om eerst een datum en tijd te vinden die in drie agenda’s past: die van jou, degene met wie je de les gaat doen én de trainer. Ook willen we graag de inschrijving soepel via ons webwinkel systeem laten verlopen. Hiervoor hebben we een eenvoudig stappenplan gemaakt.

Stap 1: Vul onderstaand formulier in.

Zorg ervoor dat er minimaal één week zit tussen het versturen en je eerste gewenste lesdatum. Je ontvangt een bevestiging op het ingevulde e-mailadres.

Let op: i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus, kunnen we op dit moment geen workshops geven. We hebben ook een online massage workshop voor twee personen, die je nu wel kan doen!

Vul drie voorkeursdatums- en tijden in wanneer jullie kunnen:
1:

2:

3:

We zijn telefonisch het beste bereikbaar
(Bijvoorbeeld: overdag / 's avonds / rond een bepaalde tijd):

Voor- en achternaam deelnemer 1

Geboortedatum deelnemer 1 (dd-mm-jjjj)

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?
We vragen er nu al om, zodat we indien nodig hierover kunnen overleggen als we bellen.

Voor- en achternaam deelnemer 2

Geboortedatum deelnemer 2 (dd-mm-jjjj)

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres
Hierop ontvang je ook informatie, dus correct invullen.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanvraag goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan een bevestiging op het ingevulde e-mailadres. Eén van onze trainers neemt z.s.m. contact op om een definitieve datum en tijd af te spreken.

 

Stap 2: De trainer neemt contact met je op.

De beschikbare trainer neemt contact op om de definitieve datum en tijd af te spreken. Indien van toepassing kunnen dan ook (medische) bijzonderheden besproken worden en als er nog vragen zijn, kan je deze natuurlijk stellen.

Stap 3: Inschrijven via de webwinkel.

Wanneer de datum bekend is, dan ontvangen we graag de officiële inschrijving en de betaling. Er kunnen hierbij twee situaties zijn: jullie wonen op één adres en doen de betaling ook in één keer. In dit geval kies je de eerste optie en hoef je maar één keer de inschrijving te doen.
Wanneer jullie ieder op een ander adres wonen OF jullie ieder apart betalen, kies dan voor de tweede optie. Je ontvangt dan ook ieder een aparte factuur. In dit geval moet ieder van jullie zich apart inschrijven.

Mis niets over ons aanbod en volg ons op Facebook.