Massage workshop voor 2

Wil je een massage workshop voor 2 volgen, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in)? Kies er dan voor om samen privéles massage te nemen. Ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben. Ook als jullie het fijner vinden om niet in een groep te masseren, is dit een ideale manier voor het leren van ontspanningsmassage.

Tijdens de massage workshop voor twee personen, leren jullie diverse klassieke massagetechnieken, waarmee een gevarieerde en fijne massage gegeven kan worden. We masseren met natuurlijke massageolie en we werken op een comfortabele massagetafel.

Massage workshop voor 2De massagetechnieken worden eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. Elke les duurt twee en een half á drie uur.

Jullie krijgen een handleiding met de technieken, zodat jullie tussen elke les kunnen oefenen. Eventueel kunnen jullie een massagetafel huren.

Massage workshop voor 2 of een cursus?

Kiezen jullie voor één les, dan volgen jullie de massage workshop voor 2. Kiezen jullie voor een hele cursus van vijf lessen, dan spreken we van de massage cursus voor twee personen. De eerste les van de cursus is een basisles en deze is gelijk aan de massage workshop voor 2 personen. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug en de schouders.

Je kan ook een workshop voetenmassage voor twee gaan doen. In één les van circa drie uur leren jullie hoe je een fijne en afwisselende massage van de voeten geeft.

In les 2 t/m 4 van de cursus komt de rest van het lichaam aan bod, waaronder de nek, benen, armen en het gezicht. De laatste les is een afrondende les, waarin jullie je nieuw verworven kennis en ervaring mogen laten zien door het uitwisselen van een massage. Na afloop hiervan wordt het certificaat basiscursus ontspanningsmassage uitgereikt.

Door de persoonlijke aandacht en de setting van één-op-één lessen is de waarde van de privécursus 400 euro per persoon. Bij betaling in één keer voor de volledige cursus, krijgen jullie korting en betalen jullie per persoon 297 euro!
Voor de massage workshop van 1 les voor twee personen is de prijs 77 euro per persoon.

Willen jullie na deze cursus meer massagetechnieken leren, dan kunnen jullie extra lessen volgen. Hebben jullie na een tijdje behoefte aan een opfrisles? Ook dat is mogelijk. In overleg kijken we wat jullie willen en wat daar het beste bij aansluit.

De massage workshop of cursus voor 2 worden alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die dus ook beide deelnemer zijn. De lessen worden gegeven in de massagepraktijk van een trainer in Den Haag op één van deze adressen:

  • Soestdijksekade 894
  •  Prins Hendrikplein 1
  • Isabellaland 319 of
  • Hemsterhuisstraat 117

Welk adres waar je de les volgt is afhankelijk van welke trainer beschikbaar is. Je kunt dus niet zelf kiezen waar je de cursus volgt. De lessen kunnen plaatsvinden van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 22.00 uur (vrijdagen tot 17.00 uur). De datum(s) en tijden worden in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact met ons op. Geef hierbij aan wat jullie voorkeursdagen en tijden zijn en geef minimaal 3 opties voor de eerste privéles.

Als de datum en tijd voor de (eerste) les is afgesproken, kunnen jullie je officieel aanmelden via onderstaande formulier. Een bevestiging inclusief informatie over de betaling wordt automatisch verstuurd.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen priveworkshop: maximaal 3 uur.
Aantal docentcontacturen privecursus: 12,5 á 14 uur.

Velden met een * zijn verplicht.

Vul de afgesproken (start)datum in (dd-mm-jjjj) *

Gegevens deelnemer 1:

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

Gegevens deelnemer 2:

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel *

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

We hebben de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en ben hiermee akkoord.*

De volgende vragen zijn vrijblijvend, maar we vinden het wel heel fijn als jullie ze voor ons invullen.

1. Hoe hebben jullie ons gevonden?

Indien Google, met welke zoekterm(en)?

2. Wat willen jullie allemaal leren over massage?

Ja, natuurlijk willen we ook theorie over massage via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan beide een bevestiging op de ingevulde e-mailadressen, waarin ook de betaalgegevens staan. Let op: met het aanklikken van de knop gaan jullie een overeenkomst aan met betalingsverplichting.