Massage workshop voor 2 personen

In de massage workshop voor 2

 • Privé les samen met je partner
  of samen met een vriend(in)
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Handleiding van de technieken
 • Overzicht van de technieken
 • Twee massages krijgen
 • Eén massage geven

Massage workshop voor 2

Wil je een massage workshop volgen samen met je partner, een vriend of vriendin? En op een dag en tijd dat voor jullie het beste uitkomt? Dan is de massage workshop voor 2 personen de beste workshop voor jullie.

Je leert masseren in de massage praktijk van één van onze gediplomeerde trainers en krijgt hierbij les per tweetal en dus niet in een groep. De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus dit is ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben.

Massage workshop voor partners ?

Voor de massage workshop voor 2 personen kan je samen met je partner inschrijven, maar dat kan natuurlijk ook iemand anders zijn. Een vriend of vriendin, je collega, moeder, dochter of nog iemand anders. Het enige wat belangrijk is, is dat je beide graag wilt leren masseren en vertrouwd genoeg bent met elkaar om de ander te masseren.

Steef uit Boxtel over deze workshop:
“Ik had mijn vriendin de ‘Massage Workshop voor 2’ cadeau gedaan. We vonden het allebei helemaal fantastisch. Christel was een erg goede en gezellige trainer. We werden op het begin erg warm ontvangen en kregen een algemene uitleg van de OMB Academie. Christel legde de technieken met veel zorgvuldigheid en geduld uit en door de hele workshop heen kon ze leuke massage-feitjes vertellen. We vonden het een erg leuke ervaring en hebben van de workshop veel basiskennis opgestoken!”

In de massage workshop voor 2 personen worden de massage technieken eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Massage workshop voor 2We masseren met 100% natuurlijke olie en lig je op een comfortabele massagetafel. Naast het leren van massage technieken is er aandacht voor andere aspecten die bij het masseren belangrijk zijn. Van de technieken die aan bod zijn gekomen, krijg je een digitale handleiding met foto’s en beschrijvingen. Hiermee kan je thuis verder aan de slag.

De les duurt maximaal drie uur en hierin leer je de basis van ontspanningsmassage. Er komen technieken aan bod voor de rug en de schouders, het meest gevraagde aandachtsgebied bij massage. Met de kennis en vaardigheden die je nu hebt, kan je in je eigen kring een fijne en afwisselende rug-schoudermassage geven.

Massagecursus voor 2

Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie willen leren hoe je een volledige lichaamsmassage geeft. Hiervoor hebben we de massagecursus voor beginners voor tweetallen ontwikkeld. De inhoud is gelijk aan de massagecursus voor beginners die we groepsgewijs geven. De eerste les is gelijk aan die van de workshop: rug-schouder massage. In de drie andere lessen daarna leer je technieken voor de:

 • Benen en voeten, voorkant en achterkant
 • Armen, handen en gezicht
 • Borstkas, buik en nek

Wanneer jullie kiezen voor de massagecursus voor 2, dan krijgen jullie ook een account in de online leeromgeving. Hierin staat veel achtergrond informatie over massage en van elke techniek een instructievideo. Ideaal om tijdens en na de praktijklessen thuis mee aan de slag te gaan.

Massage workshop voor 2, praktische informatie

De prijs van de massageworkshop is 197 euro per tweetal. Dat is inclusief een handleiding, een overzicht van de technieken en informatie die aansluit bij de les.

Voor de volledige massage cursus voor twee personen is de prijs 757 euro per tweetal, inclusief gratis de online massage cursus, overzichten van de technieken, achtergrond informatie en een certificaat van deelname.

Jullie kunnen er uiteraard ook voor kiezen om eerst alleen de workshop te doen. Hebben jullie de smaak te pakken en willen jullie alsnog de hele cursus doen, dan kunnen jullie deze bijboeken voor 570 euro.

De lessen worden gegeven op een van de volgende locaties:

 • Abrikozenstraat in de vruchtenbuurt in Den Haag.
 • Aan de Zwake in Heinkenszand, Zeeland.
 • Op het Isabellaland in de wijk Mariahoeve in Den Haag.

Het adres waar jullie de les volgen is afhankelijk van welke trainer beschikbaar is. Een les kan zowel overdag als ‘s avonds en in het weekend plaatsvinden. Uiteraard mag je een voorkeur voor de leslocatie aangeven, maar we kunnen niet garanderen dat dit ook kan.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Het is van belang dat je beide in goede gezondheid bent. Heb je medische bijzonderheden? Overleg dan met de trainer bij het maken van de afspraak. (Zwangerschap in de eerste drie maanden is ook een bijzonderheid.)
Niveau van de massage workshop en cursus voor 2 personen:  MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen : 2½ á 3 uur per les.

Massage workshop voor 2 cadeau geven?

Wil je je vriend/vriendin een massage workshop voor 2 cadeau geven? Dan kan je onderstaande afbeelding gebruiken om iets tastbaars te geven. Als je op de afbeelding klikt krijg je de afbeelding als pdf bestand. Met een rechtermuisklik kan je de afbeelding opslaan als jpg. De afbeelding kan je printen, uitknippen en dan past deze in een langwerpige envelop.
Let op: deze afbeelding is geen inschrijving voor de les en heeft pas enige waarde wanneer de aanmelding door ons is ontvangen.

Prive Workshop Massage Voucher afbeelding

Massage workshop in English?

Do you want to participate in a massage workshop in English? This massage workshop for two persons is the perfect solution for you! The first four modules are equal to the massage course for beginners. For questions please contact us.

Aanmelden

Voor het afspreken van de (eerste) les, is het uiteraard nodig om eerst een datum en tijd te vinden die in drie agenda’s past: die van jou, degene met wie je de les gaat doen én de trainer. Daarnaast willen we graag de aanmelding soepel via ons webwinkel systeem laten verlopen. Hiervoor hebben we een eenvoudig stappenplan gemaakt.

Stap 1: Vul onderstaand formulier in.

Zorg ervoor dat er minimaal één week zit tussen het versturen en je eerste gewenste lesdatum. Je ontvangt een bevestiging op het ingevulde e-mailadres.

  In welke stad willen jullie de les volgen?

  Vul drie voorkeursdatums- en tijden in voor de (eerste) les:
  1:

  2:

  3:

  We zijn telefonisch het beste bereikbaar
  (Bijvoorbeeld: overdag / 's avonds / rond een bepaalde tijd):

  Voor- en achternaam deelnemer 1

  Heeft deelnemer 1 (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?
  We vragen er nu al om, zodat we indien nodig hierover kunnen overleggen als we bellen.

  Voor- en achternaam deelnemer 2

  Heeft deelnemer 2 (medische) bijzonderheden die voor de trainer belangrijk zijn om te weten?

  Telefoonnummer

  E-mailadres
  Hierop ontvang je ook informatie, dus correct invullen.

  Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanvraag goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan een bevestiging op het ingevulde e-mailadres. Eén van onze trainers neemt z.s.m. contact op om een definitieve datum en tijd af te spreken.

   

  Stap 2: De trainer neemt contact met je op.

  De beschikbare trainer neemt contact met jullie op om de definitieve datum en tijd af te spreken. Als jullie de volledige cursus gaan doen, kunnen jullie meteen afspreken voor de drie andere lessen. Indien van toepassing kunnen (medische) bijzonderheden meteen besproken worden en als er nog vragen zijn, kan je deze natuurlijk stellen.

  Stap 3: Inschrijven via de webwinkel.

  Wanneer de afspraak is gemaakt, dan ontvangen we graag de officiële inschrijving. De betaling kan uitsluitend in één keer via iDEAL gedaan worden. Wanneer jullie ervoor kiezen om ieder de helft te betalen, regel dat dan onderling even.
  Let op: de workshop is één les en de cursus zijn vier lessen.

   

  Mis niets over ons aanbod en volg ons op Facebook.