Massage workshop voor 2 personen

Direct aanmelden

Wil je een massage workshop volgen samen met je partner, een vriend of vriendin? En op een dag en tijd dat voor jullie het beste uitkomt? Dan is de massage workshop voor 2 personen de beste workshop voor jullie. Je leert masseren in de massage praktijk van één van onze gediplomeerde trainers en krijgt hierbij les per tweetal en dus niet in een groep. De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus dit is ideaal als jullie wisselende en/of verschillende werktijden hebben.

Massage workshop voor partners ?

Voor de massage workshop voor 2 personen kan je samen met je partner inschrijven, maar dat kan natuurlijk ook iemand anders zijn. Een vriend of vriendin, je collega, moeder, dochter of nog iemand anders. Het enige wat belangrijk is, is dat je beide graag wilt leren masseren en vertrouwd genoeg bent met elkaar om de ander te masseren.

In de massage workshop voor 2 personen worden de massage technieken eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Massage workshop voor 2We masseren met 100% natuurlijke olie en als je gemasseerd wordt, lig je op een comfortabele massagetafel. Naast het leren van massage technieken is er aandacht voor andere aspecten die bij het masseren belangrijk zijn. Van de technieken die in de les aan bod zijn gekomen, krijg je na afloop een handleiding met foto’s en beschrijvingen. Hiermee kan je thuis verder aan de slag.

De les duurt ongeveer twee en een half uur en hierin leer je de basis van ontspanningsmassage. Er komen technieken aan bod voor de rug en de schouders, het meest gevraagde aandachtsgebied bij massage. Met de kennis en vaardigheden die je nu hebt, kan je in je eigen kring een fijne en afwisselende rug-schoudermassage geven.

Massagecursus voor 2

Wil je na de basis les meer leren, dan hebben we diverse modules waar je uit kan kiezen voor een aanvullende les. Een overzicht van enkele mogelijkheden:

 • Benen en voeten achterkant (deel 1)
 • Benen en voeten voorkant + armen en handen
 • Borstkas, buik, nek en gezicht
 • Benen en voeten achterkant (deel 2)
 • Rug, schouder, nek deel 2
 • Rug, schouder, nek deel 3
 • Specialisatie workshop voetenmassage

De basis les plus de eerste drie modules (tot en met borstkas, buik, nek en gezicht) zijn gelijk aan de inhoud van de massagecursus voor beginners die we groepsgewijs geven.

Massage workshop voor 2, prijs en locatie

De prijs van elke module is 77 euro per persoon. Dat is inclusief een handleiding, een overzichten van alle technieken op één blad en informatie die aansluit bij de desbetreffende les. De lessen worden gegeven op een van de volgende adressen:

 • Soestdijksekade 894, Den Haag, vlakbij het Zuiderpark.
 • Isabellaland 319, Den Haag, in de wijk Mariahoeve.
 • Abrikozenstraat 178, Den Haag, in de vruchtenbuurt.
 • Westerstraat 25, Heinkenszand, in Zeeland.

Het adres waar je de les volgt is afhankelijk van welke trainer beschikbaar is. Een les kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 22.00 uur (vrijdagen tot 17.00 uur). De datum en tijden worden in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact met ons op. Geef hierbij aan wat jullie voorkeursdagen en tijden zijn en geef minimaal drie opties voor de eerste les.

Nadat de datum en tijd voor de les is afgesproken, kunnen jullie je officieel aanmelden via onderstaande formulier. Een bevestiging inclusief informatie over de betaling wordt automatisch verstuurd.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de massage workshop voor 2 personen:  MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen : circa 2½ en maximaal 3 uur per les.

Massage workshop in English?

Do you want to participate in a massage workshop in English? This massage workshop for two persons is the perfect solution for you! The first four modules are equal to the massage course for beginners. We are working on the translation of the information on this website.  Until this is done, you can use Google translate as good as possible. For questions please contact us.

Individuele massage workshop volgen?

Wil je wel graag individueel lessen volgen, maar kan je niemand vinden die de cursus ook wilt doen? We kunnen voor jou op zoek gaan naar iemand anders die hetzelfde wil. Dit vraagt wel wat geduld en een agenda die niet te strikt is. Een andere optie is in je eentje privé lessen volgen, waarbij je dus 1 op 1 les krijgt van de trainer. Dit kan alleen wanneer je kiest voor de eerste vier modules en de tussentoets. Omdat we dan sneller kunnen werken, wordt de lesstof verdeeld over drie lessen. De prijs is 97 euro per les, inclusief handleiding en overzichten. De persoon waarop geoefend wordt, regelen wij voor je.

Aanmelden voor de Massage workshop voor 2 personen

Velden met een * zijn verplicht.

Vul de afgesproken (start)datum in (dd-mm-jjjj) *

Gegevens deelnemer 1:

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

Gegevens deelnemer 2:

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel *

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

We hebben de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en ben hiermee akkoord.*

De volgende vragen zijn vrijblijvend, maar we vinden het wel heel fijn als jullie ze voor ons invullen.

1. Hoe hebben jullie ons gevonden?

Indien Google, met welke zoekterm(en)?

2. Wat willen jullie allemaal leren over massage?

Ja, natuurlijk willen we ook theorie over massage via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Jullie ontvangen hiervan beide een bevestiging op de ingevulde e-mailadressen, waarin ook de betaalgegevens staan. Let op: met het aanklikken van de knop gaan jullie een overeenkomst aan met betalingsverplichting.

Mis niets over ons aanbod en volg ons op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *