Massage Start Up!

 

De Massage Start Up geven we momenteel niet. Je kunt meteen deelnemen aan de Massagecursus voor Beginners. Wil je overleggen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Massage Start Up

We hebben een nieuw programma ontwikkeld voor deze massage cursus, zodat deze nog beter aansluit bij de wensen van onze deelnemers. Ook kunnen we je in de nieuwe Massage Start Up meer theorie geven over massage, je meer laten ervaren en beleven als het gaat over bewust masseren én leer je simpel weg veel meer massage technieken. De Massage Start Up is een ware belevenis!

Waarom de Massage Start Up?

 • Je overweegt een cursus of de massage opleiding, maar je wilt eerst kennismaken?
 • Je masseert al en doet dan maar wat. Nu wil je weten hoe het “echt” moet?
 • Als je masseert krijg je dan last van je handen, armen, schouders of rug?
 • Wil je onderzoeken of je massage geven echt leuk vindt om te doen?

Herken je minstens één van deze vragen, meld je dan aan voor de Massage Start Up!

Direct aanmelden
Direct naar les datums

We hebben voor jou deze eendaagse massage cursus ontwikkeld met een bomvol programma, zodat we jou zoveel mogelijk kunnen leren over massage. Het doel van deze cursus is dat je kennis kan maken met ontspanningsmassage, onze manier van lesgeven, het cursuscentrum en de OMB Academie.

Door een demonstratie met toelichting kan je goed proeven aan de sfeer van een ontspanningsmassage. We leggen je uit hoe je een massage opbouwt en welke soort technieken er zijn. We leren je ook over aanverwante onderwerpen, die bij het masseren belangrijk zijn. Een deel hiervan krijg je van ons via de email, zodat je het altijd nog een keer kan nalezen. Uiteraard mag je ook alle vragen die je altijd al gehad hebt over massage aan ons stellen.

Massage Start Up!

Natuurlijk ga je bij de Massage Start Up zelf ook aan de slag. We laten je zien én leggen je met duidelijke instructies uit hoe je meer dan 20 technieken zelf uitvoert. Er is daarbij ook aandacht voor je eigen fysieke houding, zodat je voorkomt dat je zelf klachten krijgt. Er zit een logische volgorde in de technieken, waarbij je diverse onderdelen van het lichaam masseert. Precies die gebieden waar veel mensen klachten hebben die te maken hebben met spierspanningen of laagdrempelig zijn om bij anderen te masseren.

De massages zal je ook zelf aan den lijve ondervinden, zodat je goed kan voelen hoe deze massagevorm is. Dat is leerzaam voor massages die je gaat geven en het is ontspannend. Tijdens het oefenen letten we er nauwlettend op dat elke deelnemer de technieken op de juiste manier in de vingers krijgt en geven we waar nodig extra aanwijzingen.

De trainers

De Massage Start Up wordt begeleid door minimaal twee trainers plus assistentie, zodat er voor iedereen veel aandacht is. De trainers doen niets liever dan het overbrengen van hun kennis en ervaring op het gebied van massage en bewustwording. Dit doen zij gepassioneerd, maar ook met wat humor om het luchtig te houden. Het belangrijkste is steeds weer de zorgvuldigheid: de voornaamste pijler van de OMB Academie.

Met de Massage Start Up kan je proeven aan ontspanningsmassage en kennis maken met onze manier van lesgeven. Daarna kan je thuis meteen aan de slag met behulp van de gratis handleiding die je van ons krijgt. Het is heel goed mogelijk dat het voor jou echt een “Start Up” is en dat het smaakt naar meer. Je zal zeker niet de eerste zijn!

Praktisch:

 • De Massage Start Up duurt ongeveer zeven uur en de deur is een half uur voor aanvang open. Zorg er voor dat je ruim op tijd aanwezig bent. Zo’n vol programma kunnen we je alleen geven als we stipt op tijd starten.
 • De Massage Start Up geven we bij Wajid, Prins Hendrikplein 1 in Den Haag. De cursusruimte bevindt zich op de derde verdieping en er is geen lift aanwezig. In enkele gevallen geven we deze les op de begane grond. Meer over het cursuscentrum en de bereikbaarheid vind je hier.
 • Je bijdrage voor de Massage Start Up is 47 euro. De les zelf is gratis, inclusief een uitgebreide handleiding en de massages die je krijgt.  De bijdrage is enkel voor de onkosten die we maken, zoals de ruimtehuur, administratiekosten enzovoort.
 • Wat neem je mee naar deze eendaagse massage cursus:
  • Een eenpersoons hoeslaken voor om de massagetafel.
  • Een doek om mee toegedekt te worden.
  • Een gewone handdoek van ongeveer 50 X 90 cm.
  • Draag makkelijk zittende kleding.
  • Laat sieraden thuis en zorg voor schone handen met korte nagels.
  • Neem altijd sokken mee, ook als het zomers warm is.
  • Eventueel slippers of sloffen meenemen. Het cursuscentrum is schoenenvrij.
 • Je kan je individueel (dus in je eentje) of samen met iemand anders aanmelden voor de Massage Start Up. Alle deelnemers masseren in tweetallen en je oefent steeds op een andere deelnemer. Je gaat deze dag met verschillende cursisten samenwerken, want het is erg leerzaam om steeds een ander te masseren. Je kan niet de hele dag in hetzelfde tweetal samenwerken.  Zoek je een workshop speciaal voor jou en je partner, kies dan voor een massage workshop voor twee.
 • De massage les wordt in het Nederlands gegeven en je kan alleen meedoen als je Nederlands goed spreekt en verstaat. Wil je een massage workshop in het Engels, kies dan voor een privé workshop.
  This massage lesson is in Dutch and you can only participate if you speak and understand Dutch well. If you want a massage workshop in English, choose a private workshop.

Wat vragen we van jou?

Zoals eerder beschreven is de les die je krijgt gratis (je bijdrage is alleen voor de onkosten). Als tegenprestatie vragen we de volgende drie punten van je. Wanneer je je hier niet in kunt vinden, kies dan voor de basiscursus.

 1. Lees de theorie (één A4-tje) die we enkele dagen voor aanvang, samen met praktische informatie over de les, naar je mailen. Bij massage zijn een aantal basiszaken van belang om te weten. Als je dit vooraf leest, kunnen we tijdens de workshop langer bezig zijn met massage.
 2. Je e-mailadres voor onze infomail: we sturen gemiddeld een keer per maand een mail met interessante artikelen over massage en aanverwante onderwerpen. Je leert er ongetwijfeld iets van! Uitschrijven kan onderaan elke infomail.
 3. We vragen je om drie vragen zorgvuldig te beantwoorden bij je aanmelding. Daarmee kunnen wij onze cursusaanbod steeds beter maken.

Let op:

 • Wil je je samen met iemand anders aanmelden, vul dan voor jezelf en de ander het formulier apart in, met ieder een eigen e-mailadres. Vermeld bij opmerkingen met wie je naar de Start Up komt. Je kan niet de hele les met elkaar samenwerken!
 • Meld je je aan tot 48 uur voor aanvang van deze eendaagse massage cursus, neem dan ook telefonisch contact met ons op. Last-minute aanmelden kan in sommige gevallen namelijk niet meer geregeld worden.

Datums en tijden van de volgende Massage Start Up’s:

 • 11-03-2018 (zondag) vanaf 14.30 uur.  VOL
 • 12-04-2018 (donderdag) vanaf 19.30 uur. VOL
 • 02-05-2018 (woensdag) vanaf 19.30 uur. VOL
 • 31-05-2018 (donderdag) vanaf 19.30 uur. VOL
 • 25-08-2018 (zaterdag) vanaf 10.00 uur. VOL 
 • 02-09-2018 (zondag) vanaf 10.00 uur. VOL
 • Nieuwe datums worden binnen kort gepland.
  Aanmelden is op dit moment nog niet mogelijk.

Aanmelden voor de Massage Start Up:

Velden met een * zijn verplicht.

Vul één van de hierboven vermelde datums in (dd-mm-jjjj) *

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

BTW-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

KvK-nummer (als bedrijfsnaam is ingevuld)

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten? *

Eventuele opmerkingen

Je krijgt de les van ons gratis. De financiële bijdrage die je doet, is alleen om de onkosten te dekken zoals ruimtehuur, administratiekosten enzovoort.

Als tegenprestatie voor de gratis massage cursus, vragen we je om de volgende drie vragen te beantwoorden. Met jouw antwoorden kunnen wij ons cursus aanbod steeds weer verbeteren. Wees dus zo specifiek mogelijk. Vul bijvoorbeeld bij vraag 2 niet alleen maar "alles" in, maar wees zo volledig mogelijk.

1. Hoe heb je ons gevonden? *

Indien Google, met welke zoekterm(en)?

2. Wat zou je allemaal willen leren over massage? *

3. Overweeg je om na de Massage Start Up verder te gaan met een andere cursus of heb je interesse in de massage opleiding? Waarom wel of juist niet? *

Ja, natuurlijk wil ik ook theorie over massage via de e-mail. *

Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en ben hiermee akkoord.*

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Je ontvangt hiervan een bevestiging via de e-mail, waarin ook de betaalgegevens staan. Let op: met het aanklikken van de knop ga je een overeenkomst aan met betalingsverplichting.

Like de OMB Academie ook op Facebook en blijf als eerste op de hoogte!