Massage Start Up!

 • Je overweegt een cursus voor beginners, maar je wilt eerst kennismaken?
 • Je masseert al en doet dan maar wat. Nu wil je weten hoe het “echt” moet?
 • Als je masseert dan krijg je last van je handen, armen, schouders of rug?
 • Wil je onderzoeken of je massage geven echt leuk vindt om te doen?

Herken je minstens één van deze vragen, meld je dan aan voor de Massage Start Up!

We hebben voor jou deze massage workshop ontwikkeld met een bomvol programma, zodat we jou zoveel mogelijk kunnen leren over massage. Het doel van deze workshop is dat je kennis kan maken met ontspanningsmassage, onze manier van lesgeven, het cursuscentrum en de OMB Academie.

Door een demonstratie met toelichting kan je goed proeven aan de sfeer van een ontspanningsmassage. We leggen je uit hoe je een massage opbouwt en welke soort technieken er zijn. We leren je ook over aanverwante onderwerpen, die bij het masseren belangrijk zijn. Een deel hiervan krijg je van ons via de email, zodat je het altijd nog een keer kan nalezen. Uiteraard mag je ook alle vragen die je altijd al gehad hebt over massage aan ons stellen.

Massage Start Up!

Natuurlijk ga je bij de Massage Start Up! zelf ook aan de slag. We laten je zien én leggen je met duidelijke instructies uit hoe je de zeven technieken van deze les zelf uitvoert. Er is daarbij ook aandacht voor je eigen fysieke houding, zodat je voorkomt dat je zelf klachten krijgt. Er zit een logische volgorde in de technieken, waarbij je de rug, schouders en de nek aandacht geeft. Precies die gebieden waar veel mensen klachten hebben die te maken hebben met (spier)spanningen.

Deze massage zal je ook zelf aan den lijve ondervinden, zodat je goed kan voelen hoe deze massagevorm is. Dat is leerzaam voor massages die je gaat geven en het is ontspannend. Tijdens het oefenen letten we er nauwlettend op dat elke deelnemer de technieken op de juiste manier in de vingers krijgt en geven we waar nodig extra aanwijzingen.

De trainers

De Massage Start Up! wordt begeleid door twee trainers plus assistentie, zodat er voor iedereen veel aandacht is. De trainers doen niets liever dan het overbrengen van hun kennis en ervaring op het gebied van ontspanningsmassage en bewustwording. Dit doen zij gepassioneerd, maar ook met wat humor om het luchtig te houden. Het belangrijkste is steeds weer de zorgvuldigheid: de voornaamste pijler van de OMB Academie.

Met de Massage Start Up! kan je proeven aan ontspanningsmassage en kennis maken met onze manier van lesgeven. Daarna kan je thuis meteen aan de slag met behulp van de gratis handleiding die we je toesturen. Het is heel goed mogelijk dat het voor jou echt een “Start Up” is en dat het smaakt naar meer. Je zal niet de eerste zijn!

Praktisch:

 • De Massage Start Up duurt circa drie uur, maar zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent. De deur is een half uur voor aanvang open.
 • De Massage Start Up geven we bij Wajid, Prins Hendrikplein 1 in Den Haag. De cursusruimte bevindt zich op de derde verdieping en er is geen lift aanwezig. Meer over het cursuscentrum en de bereikbaarheid vind je hier.
 • De prijs van de Massage Start Up is 27 euro. De les zelf is gratis, inclusief een uitgebreide handleiding.  De bijdrage die je betaald is deels voor de onkosten die we maken. Een ander deel krijg je terug als korting als je je na afloop inschrijft voor de beginnerscursus.
 • Wat neem je mee naar de Massage Start Up: een eenpersoons hoeslaken voor om de massagetafel, een doek om mee toegedekt te worden en draag makkelijk zittende kleding. Laat sieraden thuis en zorg voor schone handen met korte nagels. Neem eventueel ook slippers, sloffen of binnen schoenen mee.
 • Je kan je individueel (dus in je eentje) of samen met iemand anders aanmelden voor de Massage Start Up!. Alle deelnemers werken in tweetallen. Kom je met z’n tweeën, dan mag je uiteraard met elkaar masseren. Zoek je een workshop speciaal voor jou en je partner, kies dan voor een privéworkshop.
 • De massage les wordt in het Nederlands gegeven en je kan alleen meedoen als je Nederlands goed spreekt en verstaat. Wil je een massage workshop in het Engels, kies dan voor een privé workshop.
  This massage lesson is in Dutch and you can only participate if you speak and understand Dutch well. If you want a massage workshop in English, choose a private workshop.

Wat vragen we van jou?

 • Maak na je aanmelding voor de Start Up direct de bijdrage over op IBAN:
  NL27 INGB 0009 5128 09 t.n.v. OMB Academie o.v.v. de lesdatum en je voor- en achternaam.
 • Lees vooraf de theorie (één A4-tje) die we naar je toesturen via de email. Als je gaat masseren zijn een aantal basiszaken van belang om te weten. Als je die vooraf leest, kunnen we tijdens de massageworkshop langer bezig zijn met massage.
 • Je e-mailadres voor onze infomail: we sturen gemiddeld een keer per maand een mail met interessante artikelen over massage en aanverwante onderwerpen. Je leert er ongetwijfeld iets van! Uitschrijven kan onderaan elke infomail.
 • Tot slot vragen we je om drie vragen zorgvuldig te beantwoorden bij je aanmelding.

Let op:

 • Kies je een datum waarop meerdere workshops zijn, vermeld dan bij opmerkingen aan welke van de twee workshops je deelneemt (ochtend of middag).
 • Wil je je samen met iemand anders aanmelden, vul dan voor jezelf en de ander het formulier apart in en vermeld bij opmerkingen met wie je naar de Start Up komt.
 • Meld je je aan tot 48 uur voor aanvang van de les, neem dan ook even telefonisch contact met ons op.

Datums en tijden van de eerstvolgende Massage Start Up’s:

 • 02-09-2017 (zaterdag) vanaf 10.00 uur 
 • 13-09-2017 (woensdag) vanaf 19.30 uur 
 • 08-10-2017 (zondag) vanaf 14.30 uur 
 • 09-11-2017 (donderdag) vanaf 19.30 uur 
 • 06-12-2017 (woensdag)  vanaf 19.30 uur
 • 12-12-2017 (dinsdag)  vanaf 19.30 uur
 • 11-01-2018 (donderdag) vanaf 19.30 uur
 • 12-01-2018 (vrijdag) vanaf 10.00 uur
 • 14-01-2018 (zondag) vanaf 14.30 uur

Aanmelden voor de Massage Start Up:

Vul één van de hierboven vermelde datums in (dd-mm-jjjj)

Mw.Dhr.

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Woonplaats

Geboortedatum (dd-mm-jjjj)

Telefoonnr.

E-mailadres

Zijn er (medische) bijzonderheden die voor het team belangrijk zijn om te weten?

Eventuele opmerkingen

Je krijgt de les van ons gratis. De financiële bijdrage die je doet, is voor een deel om de onkosten te dekken. Een ander deel krijg je als korting terug, zodra je je na afloop van de Start Up aanmeldt voor de massagecursus voor beginners.

Als tegenprestatie voor de gratis les, vragen we je om de volgende drie vragen te beantwoorden. Met jouw antwoorden kunnen wij ons aanbod steeds weer verbeteren. Wees dus zo specifiek mogelijk. Vul bijvoorbeeld bij vraag 1, niet alleen Google in, maar ook welke zoekwoorden je hebt gebruikt. Of bij vraag 2 niet alleen maar "alles" invullen. Wees volledig en specifiek.

1. Hoe heb je ons gevonden?

2. Wat wil je leren over massage?

3. Overweeg je om na de Start Up! verder te gaan met de Massagecursus voor Beginners? Waarom wel of juist niet?

Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen, begrepen en ben hiermee akkoord.

Ja, natuurlijk wil ik ook theorie over massage via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Je ontvangt hiervan een bevestiging via de e-mail, waarin ook de betaalgegevens staan. Let op: met het aanklikken van de knop ga je een overeenkomst aan met betalingsverplichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *