Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Voetmassage Cursus weekend

13/01/2019 10:30 - 16:30

In de voetenmassage cursus leer je 30 verschillende technieken. Hierbij zijn er ook een aantal uit de voetreflexmassage, waar je ook enige theorie-informatie over zult krijgen. Je kunt het dan ook zien als kennis maken met voetreflexologie.

We hebben het programma onderverdeeld in twee delen. In het eerste deel ligt de ontvanger op haar/zijn rug op een comfortabele massagetafel en de masseur zit hierbij op een stoel. Met deze massagetechnieken en in deze setting kun je een op zichzelf staande massage van de voeten geven.

In het tweede gedeelte leer je massage technieken waarbij de klant op de buik op de tafel ligt en als masseur sta je bij de tafel. De geleerde technieken kun je in een algemene massage integreren.

Naast het leren van de massagetechnieken, krijg je info over onder meer hygiëne, contra-indicaties, anatomie van de voet en de werkhouding van de masseur.

Voetenmassage Cursus
De massagetechnieken doen we eerst voor bij een assistent (m/v). Hierdoor kan je heel goed zien hoe de technieken precies gaan. Daarna worden er tweetallen gevormd en oefen je op elkaar. Hierbij krijg je stap voor stap uitgebreide en duidelijke instructies. De gehele lesstof wordt over 2 oefenrondes verdeeld, waardoor je de technieken gemakkelijk in je op kan nemen.

De voeten van elke deelnemer worden gemasseerd en daardoor is het van belang dat ze helemaal gezond zijn. Helaas kan je niet deelnemen als je bijvoorbeeld zwemmerseczeem hebt. Laat dit eerst goed en volledig behandelen.

De waarde van deze voetenmassage cursus is 117 euro p.p. inclusief een handleiding van alle technieken die aan bod komen, een certificaat van deelname en een flesje natuurlijke massageolie.

  • Vereiste vooropleiding: geen. Ervaring met masseren is een pré.
  • Aantal docentcontacturen: circa 6 uur.
  • Niveau van de cursus: MBO-niveau.

Uitgebreide informatie vind je op deze pagina.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van deze en andere cursussen!

Gegevens

Datum:
13/01/2019
Tijd:
10:30 - 16:30
Website:
omb-academie.nl/voetenmassage/

Trainer

Anneke Slijfer
Telefoon:
06 20 95 20 06
E-mail:
anneke@omb-academie.nl

Locatie

OMB Academie
Prins Hendrikplein 1
Den Haag,2518 JANederland
Telefoon:
0645444569
Website:
https://www.omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *