Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Vervolgcursus masseren – Avondcursus Den Haag

10 juni 19:30 - 8 juli 22:30

Vervolgcursus masseren

Heb jij de basiscursus masseren afgerond en wil je graag meer technieken leren? Kom dan naar de vervolgcursus masseren. Deze cursus bieden wij regelmatig aan, zodat wij je kunnen helpen met je verdere ontwikkeling op het gebied van massage.

Tijdens deze cursus gaan wij verder de diepte in en komen er meer stevige technieken aan bod. Kan je het je voorstellen: ontspanningstechnieken met je elleboog? Of wat dacht je van masseren met je onderarmen? Dat geeft een hele andere beleving en niet alleen voor de klant.

Gedurende de vervolgcursus masseren komt alleen de achterkant van het lijf aan bod. Wij leren je meer dan 55 nieuwe massage technieken die je kan toepassen gedurende een ontspanningsmassage. De technieken zijn gemakkelijk in te bouwen in een massage gecombineerd met de technieken uit de basiscursus.

We hebben voor deze cursus bewust gekozen om meer technieken aan te bieden om de achterkant van het lijf, omdat hier vaak om gevraagd wordt. Rug en schouders masseren blijkt bij veel mensen favoriet te zijn en is ook laagdrempelig om te doen. Massage van de benen is erg gewild bij mensen die beensporten doen, zoals hardlopen.

Omdat de technieken uit de basiscursus na verloop van tijd als “steeds weer hetzelfde” gaan voelen, gaan we er voor zorgen dat je veel meer kunt variëren. Ook leer je om iets meer klachtgericht te werken met stevigere technieken. Je kan zonder je handen te overbelasten meer druk geven en juist op die spieren die daar het meest om vragen.

Heb je interesse in deze cursus en wil je er alles over te weten komen? Lees dan vooral verder door hier te klikken. Wil je liever de vervolgcursus doen als weekendcursus? Hou dan de agenda in de gaten en check regelmatig de website.

vervolgcursus masseren

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons aanbod, acties en inhoudelijke artikelen?
Volg ons dan ook op Facebook.

Gegevens

Begin:
10 juni 19:30
Einde:
8 juli 22:30
Website:
https://omb-academie.nl/massage-cursus-gevorderden/

Trainer

Anneke Slijfer
Telefoon:
06 20 95 20 06
E-mail:
anneke@omb-academie.nl

Locatie

OMB Academie
Prins Hendrikplein 1
Den Haag, 2518 JA Nederland
Telefoon:
0645444569
Website:
https://www.omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *