Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Vervolgcursus massage
Weekend in Den Haag

7 juni - 14 juni

Vervolgcursus massage in het weekend

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus graag de vervolgcursus massage gaan volgen? Schrijf je dan nu in voor deze massage weekendcursus.  De stap om de vervolgcursus te gaan doen is een logische stap na het volgen van de basiscursus.

In de vervolgcursus massage leer je meer dan 50 nieuwe technieken op de achterkant van het lichaam. Hier hebben we bewust voor gekozen: rug, schouders en de benen wordt het meest om gevraagd als het gaat om het leren van aanvullende technieken. Als je deze nieuwe technieken in de vingers hebt, kan je veel meer variëren als je iemand aan het masseren bent.

We gaan je leren om de technieken uit de basiscursus te gebruiken met de nieuwe technieken uit de vervolgcursus en hier een mooi en vloeiend geheel van te maken.
We raden je wel aan om voor het volgen van deze cursus nog eens de technieken na te lezen van de basiscursus en zeker voldoende te oefenen. Heb je niemand om mee te oefenen? Meld je dan aan op onze massage-cursisten Facebook groep door hier te klikken.

vervolgcursus 1 OMB-Academie.nl

Uiteraard wordt je gedurende deze vervolgcursus zelf ook weer gemasseerd, zodat je ook goed kunt voelen hoe de technieken aanvoelen. Dit is niet alleen erg leerzaam, maar ook nog eens heerlijk ontspannen! De cursus heeft hiermee een afwisselend programma: de technieken worden voorgedaan, je geeft een massage en je krijgt een massage.

Waarom een weekendcursus?

Vaak zien we dat cursisten kiezen voor een weekendcursus volgen als ze buiten onze regio vandaan komen of cursisten die op een doordeweekse avond simpelweg niet kunnen. Wat doe jij? De vervolgcursus in het weekend of liever op een ander moment?
Je vindt alle eerstvolgende vervolgcursussen op deze pagina.

Wil jij je inschrijven voor de vervolgcursus en meer (praktische) informatie hierover lezen? Klik dan hier…

Vervolgcursus massage bij de OMB-Academie

 

Gegevens

Begin:
7 juni
Einde:
14 juni
Website:
https://omb-academie.nl/massage-cursus-gevorderden/

Trainer

Anneke Slijfer
Telefoon:
06 20 95 20 06
E-mail:
anneke@omb-academie.nl

Locatie

OMB Academie
Prins Hendrikplein 1
Den Haag, 2518 JA Nederland
Telefoon:
0645444569
Website:
https://www.omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *