Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Massage zonder Handen ©

16 juni 10:30 - 17:00

Uniek in Den Haag: de cursus Massage zonder Handen ©. Deze specialisatiecursus is geschikt voor ervaren masseurs die graag willen leren hoe ze hun handen minder kunnen belasten in de massages die ze geven. Ideaal als jij merkt dat je regelmatig last hebt van je handen, armen, schouders of rug tijdens of na het masseren.

De cursus bestaat uit drie lesdagen van ongeveer 7 uur en er wordt veel geoefend. Op de eerste lesdag werk je vooral aan je werkhouding en ga je nieuwe technieken leren op de achterkant van het bovenlijf.

De tweede lesdag herhalen we de nieuwe technieken van de eerste lesdag  en leer je technieken op de benen. Ook leer je hoe je kan voelen zonder gebruik te maken van je handen.

De derde lesdag ga je onder meer een langere massage geven onder supervisie, zodat we je specifieke feedback kunnen geven. Ook leer je op deze dag het masseren van de armen en de romp.

Zeker in het begin ervaren deelnemers de technieken als erg nieuw en onwennig. Je zult zeker in het begin dan ook niet uit je gevoel masseren, omdat je je hoofd er nog bij nodig hebt.

Aan het einde van de cursus ben je in staat om een volledige massage zonder handen te geven van ongeveer 50 minuten. Natuurlijk heb je dan ook de mogelijkheid om de technieken in te passen in de massages die je al geeft.

De cursus Masseren zonder Handen is alleen geschikt voor jou als je ervaring hebt met masseren. De cursus bestaat uit drie dagen van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur en de prijs is 357 euro (vrijgesteld van BTW).

Je kunt je alleen of samen met iemand anders inschrijven, maar alle deelnemers werken in tweetallen, dus ook als je met z’n tweeën inschrijft!

Op deze pagina kun je ook meer lezen over deze cursus.

Massage zonder Handen

Deze specialisatiecursus wordt gegeven door Koert Sondorp van rustpunt massages. Hij is dé specialist in bijscholingslessen voor ervaren masseurs.

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:30 - 17:00
Website:
https://omb-academie.nl/masseren-zonder-handen/

Trainer

Koert Sondorp
Website:
http://www.masserenzonderhanden.nl/

Locatie

OMB Academie
Prins Hendrikplein 1
Den Haag, 2518 JA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0645444569
Website:
https://www.omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *