Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Massage workshop voor twee (datum in overleg)

02/01/2019

Samen met je man/vrouw/vriend/vriendin een workshop massage volgen? Meld je dan aan voor de Massage workshop voor partners! Jullie krijgen met z’n tweeën les van een trainer en zitten dus niet in een grotere groep. De massage workshop voor partners kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Binnen deze dagen en tijden kunnen jullie het beste moment uitkiezen.

In de massage workshop voor partners worden door de gediplomeerde docent de massage technieken eerst voorgedaan op één van jullie. De andere partner kan meekijken hoe alle technieken gaan en krijgt uitleg bij elke techniek. Wanneer alle technieken aan bod zijn gekomen, mag je zelf oefenen. Hierbij krijg je ook weer de nodige aanwijzingen van de docent. Eén van jullie heeft nu twee massages ontvangen, wat niet alleen leerzaam is maar ook erg ontspannend. Een pauze is hierna dan ook wel even nodig.

Vier massages

Na de pauze, waarin de gemasseerde weer bijgekomen is, worden de rollen omgedraaid. Alle technieken worden nu nogmaals voorgedaan en geoefend op de ander. Op deze manier hoor je de aanwijzingen vier keer, voel je de massage twee keer en geef je de massage een keer. De ideale manier om een nieuwe vaardigheid in de vingers te krijgen.

In de partnermassage workshop leren jullie de basis van de ontspanningsmassage en worden de rug en de schouders gemasseerd: dat deel van het lijf wat het meest gevraagd wordt. Tijdens de les word ook een en ander vertelt over de opbouw van een massage en over andere zaken die bij het masseren van belang zijn. Om thuis verder te gaan met het geleerde krijgen jullie via de e-mail een handleiding van de lesstof die behandeld is.

Praktische info over de massage workshop voor partners

De tijdsduur van de workshop is ongeveer 2½ uur, maar het kan soms ook iets korter en soms ook iets langer duren. Dit hangt ook af van de vragen die jullie willen stellen over massage.

De prijs van de massage workshop voor 2 personen is 77 euro per persoon. Dit is inclusief een handleiding van de massagetechnieken en praktische informatie over het masseren.

Indien jullie na de workshop nog meer willen leren of andere delen van het lijf willen leren masseren, dan hebben we verschillende opties.

Willen jullie samen een massage workshop voor partners doen? Neem dan eerst contact met ons op voor het afspreken van een dag en tijdstip. Bepaal vooraf alvast drie verschillende momenten dat jullie zouden kunnen, zodat we meteen een datum kunnen uitkiezen. Hierna kunnen jullie je officieel aanmelden via de website op de pagina: Massage workshop voor 2 personen

Volgs ons complete cursus aanbod en like de Facebook pagina.

Gegevens

Datum:
02/01/2019
Website:
https://omb-academie.nl/massage-workshop-voor-2/

Trainer

Robin van Wees
Telefoon:
0645444569
E-mail:
robin@omb-academie.nl

Locatie

OMB Academie (Praktijk Robin van Wees)
Soestdijksekade 894
Den Haag,2574 EHNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0645444569
Website:
https://omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *