Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Massage workshop voor 2
datum in overleg bijv. op:

22 september

Samen met je man/vrouw/vriend/vriendin een workshop massage volgen? Meld je dan aan voor de Massage workshop voor partners! Jullie krijgen met z’n tweeën les van een trainer en zitten dus niet in een grotere groep. De massage workshop voor partners kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Binnen deze dagen en tijden kunnen jullie het beste moment uitkiezen.

In de massage workshop voor partners worden door de gediplomeerde docent de massage technieken eerst voorgedaan op één van jullie. De andere partner kan meekijken hoe alle technieken gaan en krijgt uitleg bij elke techniek. Wanneer alle technieken aan bod zijn gekomen, mag je zelf oefenen. Hierbij krijg je ook weer de nodige aanwijzingen van de docent. Eén van jullie heeft nu twee massages ontvangen, wat niet alleen leerzaam is maar ook erg ontspannend. Een pauze is hierna dan ook wel even nodig.

Vier massages

Na de pauze, waarin de gemasseerde weer bijgekomen is, worden de rollen omgedraaid. Alle technieken worden nu nogmaals voorgedaan en geoefend op de andere deelnemer. Op deze manier hoor je de aanwijzingen vier keer, voel je de massage twee keer en geef je de massage een keer. Deze overvloedige manier van kennis overdracht is de ideale manier om een nieuwe vaardigheid in de vingers te krijgen.

Massage workshop voor partners
Deze workshop wordt gegeven in de massagepraktijk van een van onze trainers.

In de partnermassage workshop leren jullie de basis van de ontspanningsmassage en worden de rug en de schouders gemasseerd: dat deel van het lijf wat het meest gevraagd wordt. Tijdens de les word ook een en ander vertelt over de opbouw van een massage en over andere zaken die bij het masseren van belang zijn. Om thuis verder te gaan met het geleerde krijgen jullie via de e-mail een handleiding van de lesstof die behandeld is.

Praktische info over de massage workshop voor partners

De tijdsduur van de workshop is ongeveer 2½ uur, maar het kan soms ook iets korter en soms ook iets langer duren. Dit hangt ook af van de vragen die jullie willen stellen over massage.

De prijs van de massage workshop voor 2 personen is 97 euro per persoon. Dit is inclusief een handleiding van de massagetechnieken en praktische informatie over het masseren.

Indien jullie na de workshop nog meer willen leren of andere delen van het lijf willen leren masseren, dan hebben we verschillende opties.

Willen jullie samen een massage workshop voor partners doen? Meld je dan aan op de pagina Massage workshop voor twee. Kies meteen drie verschillende momenten dat jullie zouden kunnen, zodat we meteen een datum kunnen uitkiezen.

Volgs ons complete cursus aanbod en like de Facebook pagina.

Gegevens

Datum:
22 september
Website:
https://omb-academie.nl/massage-workshop-voor-2/

Trainers

Christel Leegstra
Kim Oosterveen
Anneke Slijfer
Danielle Ringoir

Locatie

OMB Academie (Praktijk Christel)
Abrikozenstraat
Den Haag, 2564 VX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0645444569
Website:
https://omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *