Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Aromatherapie en Massage in Den Haag

28 maart

Aromatherapie en massage

Aromatherapie en massage

Aromatherapie is een holistische therapie waarbij je werkt met etherische oliën. Het doel is om zowel op het fysieke, mentale en emotionele vlak de gezondheid te verbeteren. De oliën komen van een gedeelte van een plant of boom, wat ze ook wel de essentie van een plant of boom noemen. Etherische olie wordt daarom ook wel essentiële olie genoemd en  ze hebben ongelofelijke en unieke eigenschappen. Lavendelolie is bijvoorbeeld rustgevend.

Etherische oliën

Doordat de kleinste deeltjes van etherische oliën erg klein zijn, werken ze in het lijf direct op cel niveau. Doordat deze therapeutische stoffen een hoge concentratie hebben, werken ze zo goed. Ook de geuren van de oliën werken in op je systeem, wat je bijzondere ervaringen kan geven.

Etherische oliën

Als je gaat masseren waarbij je etherische olie wilt gebruiken, is het van belang dat je weet waar je mee bezig bent. Elke olie heeft namelijk bepaalde eigenschappen die niet voor iedereen en op elk moment geschikt zijn. Ook de hoeveelheid olie en/of de combinatie van diverse oliën is belangrijk.

Workshop

In de workshop “Aromatherapie en Massage” krijg je algemene kennis over essentiële oliën en van tien oliën de kenmerken en toepassingen. Natuurlijk ga je ook masseren, zodat je een olie kan uitproberen. Hiervoor leer je enkele eenvoudige massage technieken voor een handmassage. Je geeft niet alleen de massage, maar jouw handen worden ook gemasseerd met een essentiële olie. Dit is leerzaam en erg prettig om te ontvangen. Voor het oefenen na de workshop, krijg je een flesje olie van ons. De etherische oliën die je tijdens de workshop leert kennen, kan je na de les vrijblijvend bij ons aanschaffen.

  • De prijs van deze workshop is 57 euro p.p.
  • Inclusief: drankjes, theorie over olie, massage geven & ontvangen, handleiding, flesje basisolie.
  • Ervaring met masseren is niet verplicht.
  • MBO-niveau.
  • Aantal docent contacturen: ongeveer 3 uur.
  • De lestijden van de workshop in een weekend zijn van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop op een avond is van 19.30 tot 22.30 uur.
  • Meer informatie vind je op deze pagina.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
28 maart
Website:
https://omb-academie.nl/aromatherapie-massage/

Trainer

Yolanda Kasten
Website:
https://www.ontspannenfit.nl

Locatie

OMB Academie, locatie Zonnebloemstraat
Zonnebloemstraat
Den Haag, 2565 RP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0645444569
Website:
https://www.omb-academie.nl