Laden Cursussen

« Alle Cursussen

Aromatherapie en Massage

12/01/2019 13:30 - 16:30

Aromatherapie en massage

Aromatherapie en massage

Aromatherapie is een holistische therapie waarbij je werkt met etherische olien. Het doel is om zowel op het fysieke, mentale en emotionele vlak de gezondheid te verbeteren. De oliën komen van een gedeelte van een plant of boom, wat ze ook wel de essentie van een plant of boom noemen. Etherische olie wordt daarom ook wel essentiële olie genoemd en  ze hebben ongelofelijke en unieke eigenschappen. Lavendelolie is bijvoorbeeld rustgevend.

Etherische oliën

Doordat de kleinste deeltjes van etherische oliën erg klein zijn, werken ze direct op cel niveau. Doordat deze therapeutische stoffen een hoge concentratie hebben werken ze zo goed. Ook de geuren van de oliën werken in op je systeem, wat je ook bijzondere ervaringen kan geven.

Etherische oliën

Als je gaat masseren waarbij je etherische olie wilt gebruiken, is het van belang dat je weet waar je mee bezig bent. Elke olie heeft namelijk bepaalde eigenschappen die niet voor iedereen en op elk moment geschikt zijn. Ook de hoeveelheid olie en/of de combinatie van diverse oliën is belangrijk.

Workshop

In de workshop “Aromatherapie en Massage” leer je over in het algemeen over essentiële oliën en krijg je van zeven oliën de kenmerken en toepassing. Natuurlijk ga je ook masseren, zodat je de olie kan uitproberen. Hiervoor leer je enkele eenvoudige massage technieken voor een handmassage. Je geeft niet alleen de massage, maar jouw handen worden ook gemasseerd. Dit is leerzaam en prettig om te krijgen. Voor het oefenen na de workshop, krijg je een flesje olie van ons mee. De etherische oliën die je tijdens de workshop leert kennen, kan je na de les vrijblijvend bij ons aanschaffen.

  • De prijs van deze workshop is 57 euro p.p.
  • Inclusief: drankjes, theorie over olie, massage geven & ontvangen, handleiding, flesje olie.
  • Ervaring met masseren is niet verplicht.
  • MBO-niveau.
  • Aantal docent contacturen: ongeveer 3 uur.
  • De lestijden van de workshop in een weekend zijn van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop op een avond is van 19.30 tot 22.30 uur.
  • Meer informatie een aanmelden op deze pagina.

Gegevens

Datum:
12/01/2019
Tijd:
13:30 - 16:30
Website:
https://omb-academie.nl/aromatherapie-massage/

Trainers

Marlene Timmer
Anneke Slijfer

Locatie

OMB Academie (tweede locatie)
Elandstraat 77a
Den Haag,2513 GMNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0645444569
Website:
https://www.omb-academie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *