De trainers

In maart 2005 is Robin van Wees gestart met het geven van les in massage. Hij is ook oprichter van de Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording (kort gezegd: de OMB Academie).
Naast het onderwijzen met aandacht, zorgvuldigheid, passie (en humor), geeft hij individuele massage en lichaamsgerichte (psycho)therapie vanuit zijn praktijk aan huis op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

In het jubileumjaar 2015 zijn andere trainers intensief opgeleid om les te gaan geven in massage. Het zijn allemaal gepassioneerde masseurs en zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en ervaring. Uiteraard hebben ook zij een massagepraktijk, waarin zij individuele massages geven.

Het M-team

Bij de lessen zijn er naast de trainer(s) altijd assistenten aanwezig en gezamenlijk vormen zij het M-Team. De assistenten hebben allemaal diverse massagecursussen of de massage opleiding gedaan én zijn enthousiaste masseurs.

M-Team: Assistenten bij de massage lessen

We stellen je graag het grootste deel aan je voor (v.l.n.r.):
Robin (trainer), Kim, Christel, Diana, Femke, Lenne, Lianne, Anneke (trainer), Vera, Philippe, Monique, Brigit, Els en Izak (ook onze office manager).

Wil jij ook lid worden van het M-team? Meld je dan aan, na het volgen van de basiscursus en we gaan samen kijken welke bijdrage jij kunt leveren aan ons M-team.

De “M” van het M-team staat onder meer voor: Masseren, Meedoen, Meerwaarde, More, Magnifiek, Meegenieten, Mag ik wat vragen?, Maar natuurlijk!, Meedenken, Magisch, Massage, Mededogen, Multi-inzetbaar, Motivatieteam, Meedenken, Moeiteloos, Maximale, Menselijk, …