Introductie dag

Kom je kijken, ervaren en kennis maken tijdens een introductie?

Een massage opleiding gaan volgen, is een beslissing waar je helemaal achter wilt staan. Je wilt een goed beeld hebben van de inhoud van de opleiding, kijken door wie en op welke manier er les gegeven wordt, hoe de cursuslocatie is enzovoort. Ook wij vinden het belangrijk dat je voor die massage opleiding kiest die helemaal bij je past. Een dagcursus massage is dan een goede manier om het masseren te ervaren.

Hiervoor hebben we de Massage Start Up ontwikkeld. Tijdens deze eendaagse cursus kan je aan den lijve ondervinden of masseren echt iets voor je is. Heb je er feeling voor, past deze massagestijl bij jou en wat kan je nog meer ervaren en leren in de boeiende wereld van aanraken, aangeraakt en geraakt worden? Meer informatie over de Massage Start Up en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op deze pagina.

Overweeg je de jaaropleiding tot professioneel masseur en wil je hier wel informatie over, maar geen hele dagcursus massage volgen? Je kunt via de contactpagina een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek met één van onze trainers.

Als je je direct wilt aanmelden voor de opleiding, stuur dan een bericht via de contactpagina. We sturen je dan de onderwijsovereenkomst inclusief de algemene voorwaarden toe, waarmee je je officieel kunt inschrijven.

Dagcursus massage opleiding

Wil je een optie nemen op een plaats bij de opleiding?

Als je bijna zeker bent dat je mee wilt doen aan de opleiding, dan kun je een optie nemen op een plaats. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht ons beide tot niets.
Een optie geeft niet direct garantie op een plek en ze worden op volgorde van binnenkomst genoteerd. Jij komt wel eerder in aanmerking, dan iemand die later een optie neemt. Een concrete aanmelding gaat natuurlijk wel voor een optie.

Als je voor een optie kiest, dan is het fijn als je bij opmerkingen wilt vermelden wat je afwegingen zijn, zodat we met je kunnen meedenken. Denk bijvoorbeeld aan deze vragen:

  • Waar hangt je beslissing van af?
  • Wat heb je nog nodig om je definitief aan te melden?
  • Wat kunnen we voor jou betekenen hierin?

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.