Introductie dag

Kom je kijken, ervaren en kennis maken bij een introductie dag?

Een massage opleiding gaan volgen, is een beslissing waar je helemaal achter wilt staan. Je wilt een goed beeld hebben van de inhoud van de opleiding, kijken door wie en op welke manier er les gegeven wordt, hoe de cursuslocatie is enzovoort. Ook wij vinden het belangrijk dat je voor die massage opleiding kiest die helemaal bij je past. Hiervoor hebben we twee mogelijkheden voor je: de Massage Start Up en de Introductie dag. De intro dag duurt van 10.00 tot uiterlijk 16.00 uur, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die er zijn.

Aanmelden voor een introductie dag kan door het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt daarna een bevestiging via de e-mail. Als je samen met iemand anders komt, laat hem/haar het formulier apart invullen alsjeblieft.

Als je je direct wilt aanmelden voor de opleiding, stuur dan een bericht via de contactpagina. We sturen je dan de onderwijsovereenkomst inclusief de algemene voorwaarden toe, waarmee je je officieel kunt inschrijven.

Introductie les massage opleiding

Wil je een optie nemen op een plaats bij de opleiding?

Als je bijna zeker bent dat je mee wilt doen aan de opleiding, dan kun je een optie nemen op een plaats. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht ons beide tot niets.
Een optie geeft niet direct garantie op een plek en ze worden op volgorde van binnenkomst genoteerd. Jij komt wel eerder in aanmerking, dan iemand die later een optie neemt. Een concrete aanmelding gaat natuurlijk wel voor een optie.

Als je voor een optie kiest, dan is het fijn als je bij opmerkingen wilt vermelden wat je afwegingen zijn, zodat we met je kunnen meedenken. Denk bijvoorbeeld aan deze vragen:

  • Waar hangt je beslissing van af?
  • Wat heb je nog nodig om je definitief aan te melden?

Hieronder kun je je aanmelden voor een introductie dag. Voor de opleiding die start op 4 mei, hebben we alle introductie dagen al gegeven. Wil je meedoen met deze opleiding en alsnog graag eerst kennismaken, meld je dan aan voor de Massage Start Up via deze pagina. Vermeld bij opmerkingen dat je mee wilt doen aan de opleiding.

Voor de opleiding die start op 22 september geven we de volgende introductie dagen:

  • zaterdag 30 juni
  • zaterdag 25 augustus
  • zaterdag 1 september

Velden met een * zijn verplicht.

Vul de datum in van de intro dag van jouw keuze (dd-mm-jjjj) *

Ik neem vrijblijvend een optie op een plaats in de opleiding:
Ja

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Eventuele opmerkingen

Ja, natuurlijk wil ik ook theorie over massage via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Je ontvangt hiervan een bevestiging via de e-mail.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.