Introductie les

Kom je kijken, ervaren en kennis maken tijdens een introductie dag?

Aanmelden voor een introductie dag van de massage opleiding kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je ontvangt daarna een bevestiging via de e-mail. Als je samen met iemand anders komt, laat hem/haar het formulier zelf apart invullen. Meld je je aan tot 48 uur voor aanvang, neem dan ook even telefonisch contact met ons op.

We houden rekening met je komst! Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, meld je dan bijtijds even af op: 06 45 44 45 69.

Als je je direct wilt aanmelden voor de opleiding, stuur dan een bericht via de contactpagina. We sturen je dan de onderwijsovereenkomst inclusief de algemene voorwaarden toe, waarmee je je officieel kunt inschrijven.

Introductie les massage opleiding

Wil je een optie nemen op een plaats bij de opleiding?

Als je bijna zeker bent dat je mee wilt doen aan de opleiding, dan kun je een optie nemen op een plaats. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht ons beide tot niets.
Een optie geeft geen garantie op een plek en ze worden op volgorde van binnenkomst genoteerd. Jij komt wel eerder in aanmerking, dan iemand die later een optie neemt. Een concrete aanmelding gaat natuurlijk wel voor een optie.

Als je voor een optie kiest, dan is het fijn als je bij opmerkingen wilt vermelden wat je afwegingen zijn, zodat we met je kunnen meedenken. Denk bijvoorbeeld aan deze vragen:

  • Waar hangt je beslissing van af?
  • Wat heb je nog nodig om je definitief aan te melden?

Hieronder kun je je aanmelden voor een introductie dag. Een andere mogelijkheid om kennis te maken met de OMB Academie en onze manier van lesgeven kan door deel te nemen aan een Massage Start Up, die we regelmatig geven.

Voor de opleiding die start op 4 mei, geven we een introductie dag op:

  • vrijdag 06-04-2018, start 10:00 uur tot uiterlijk 16.00 uur.

Velden met een * zijn verplicht.

Vul de datum in van de intro dag van jouw keuze (dd-mm-jjjj) *

Ik neem vrijblijvend een optie op een plaats in de opleiding:
Ja

Mw.Dhr. *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Woonplaats *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Telefoonnummer *

E-mailadres *
Hierop ontvang je alle informatie, dus correct invullen.

Eventuele opmerkingen

Ja, natuurlijk wil ik ook theorie over massage via de e-mail.

Als je alles goed hebt ingevuld en je klikt op de knop, dan wordt daaronder getoond of je aanmelding goed verzonden is. Je ontvangt hiervan een bevestiging via de e-mail.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.